Truck til alle formål

I denne artikel kommer vi ind på, hvilken truck, der er mest passende til lige netop den byggeplads du arbejder på. Vi kommer ind på gaffeltruck, eltruck og terminaltraktor.

Eltruck

Eltruck er særdeles velegnet på byggepladser, der værner om miljøet eller til kørsel på indendørs lagre.

Eltruck kører nemlig på el – som navnet også indikerer – og en eltruck forurener altså ikke indendørsmiljøet med skadelige brændstoffer.

Du skal blot sørge for at lade eltrucken op – dette kan med fordel gøres om natte – så er den klar til kørsel om dagen. Protruck forhandler eltruck til byggepladser og alle erhverv, og leverer til hele Danmark.

Gaffeltruck

Er du mere på udkig efter en meget robust truck, som skal løfte og flytte materiel udendørs, så er en gaffeltruck velegnet til dig.

Gaffeltruck dækker i sig selv over en lang række truck, som alle er velegnet til at løfte og flytte. Gaffeltruck er rigtig god på byggepladser med ujævne flader, da den er robust og har indbygget kontravægt, så den hele tiden sørger for at stabilisere godsets vægt.

Gaffeltruck løfter alle arbejdsopgaver indenfor både logistik, distribution og produktion i alle erhverv og på byggepladser af alle arter.

Terminaltraktor eller terminaltrækker

Den sidste truck vi lige vil vende, er en terminaltraktor, som sommetider også kaldes terminaltrækker. Terminaltraktor er særdeles velegnet til at trække vogne, lad eller containere.

Terminaltraktoren bruges som regel i erhverv, der beskæftiger sig med materiel på skibshavne og lufthavne og andre lignende industriområder, men alt efter hvad I beskæftiger jer med, kan den altså også være fortrinlig at arbejde med i andre erhverv og på byggepladser.

Terminaltraktor har på trods af dens tunge trækkekapacitet et højt fokus på sikkerhed og komfort for føreren, så du som truck fører, kan føle dig helt og aldeles sikker under enhver kørsel med en terminaltraktor.

 

Du finder alle ovenstående truck på den danske forhandler af blandt andet Hyster truck på Protruck, hvor du også kan få kyndig hjælp til udvælgelse af truck.