Derfor skal du erhverve dig en motorsplit til afløbsrensning

Måske er det lidt at gå over gevind at få fat i en motorsplit til sit eget hjem, for vil du rense rør og afløb privat, vil du typisk prøve med kogende vand og evt. lidt afløbsrens. Men til brug i erhverv kan det være logisk at skaffe en motorsplit, da den trods alt har en evne til at gøre kål på tilstopninger, der berettiger dens brug ved rensning af kloakker. Og: Sådan en motorsplit fjerner skidtet mekanisk.

En motorsplit fjerner tilstopninger mekanisk

Hvad vil det så sige, at en motorsplit fjerner tilstopninger i rør og afløb mekanisk? Mekanisk skal her ses som modsætningen til kemisk. Generelt er det ikke optimalt at bruge kemi til at ætse eller opløse tilstopninger. For det første da rørene kan tage skade – fx vil stærke syrer ætse indersiden af mange metalrør. For det andet fordi miljøet ikke har godt af, at vi udleder alt for mange kemikalier ud i det.

Fjern masser af skidt med én maskine

En tredje ting er, at kemikalier er dyre, hvorimod at strøm – det, du skal bruge for at få en motorsplit til at køre – er billigt. Så du slipper for at rende i byggemarkedet så ofte og punge ud i dyre domme, når du går fra at fjerne tilstopninger kemisk til at gøre det mekanisk. Ønsker du at kunne fjerne en masse inden for skidt ved blot at investere i en enkelt ny maskine, så gå på jagt efter en motorsplit.

Mekanisk rengøring af afløb i hjemmet? Få en rensesplit

Hvad hvis du ønsker en løsning i mindre skala, du kan bruge til rensning af afløb i køkken og bad? Så kan du vælge at få en håndholdt rensesplit. Vil du rense rør/afløb kemikaliefrit, er en rensesplit med automatisk fremført fjedersplit sagen – køb motorsplit og renseudstyr til husinstallationer på nettet.