Få professionel hjælp til maskinkonstruktion

Er det blevet tid til at opdatere dit produktionsudstyr? Her får du hjælp til maskinkonstruktion

Der er flere gode grunde til, at du som leder af en produktion eller ejer af en produktionsvirksomhed bør overveje at investere i maskinkonstruktion og nyt produktionsudstyr. Det hjælper kort sagt jeres virksomhed med at bevare jeres konkurrenceevne, ligesom I har mulighed for at optimere jeres produktion betragteligt.

Hvorfor er det nødvendigt at opdatere sit produktionsudstyr?

Hvis det er længe siden, at man som produktionsvirksomhed har opdateret sit udstyr, og dermed baserer sin produktion på slidt eller forældet udstyr, har det indflydelse på ens konkurrenceevne. Der er stor konkurrence blandt danske produktionsvirksomheder, og hvis en konkurrent fx kan producere et produkt dobbelt så hurtigt, sakker man automatisk bagud. Det medfører, at man ikke er i stand til at matche de samme lave produktionspriser som konkurrenten, og at virksomhedens indtjening er lavere end konkurrentens.

Nyt produktionsudstyr rummer et stort potentiale for at spare både tid og hænder, hvilket i sidste ende betyder, at man kan producere et produkt hurtigere og til en lavere pris. Den effektiviserede produktion giver penge på bundlinjen til at udvikle virksomheden yderligere – fx ved at investere i flere maskiner.

På den måde gør en automatiseret produktion og nyt udstyr det muligt for en virksomhed at bevare sin konkurrenceevne, samtidig med at produktionen effektiviseres. Det er en investering i virksomhedens fremtid, og de omkostninger, der er forbundet med at udskifte udstyret, er godt givet ud, da de vil komme mangedoblet igen.

Kirkholm Maskiningeniører kan hjælpe med alt inden for maskinkonstruktion

Står jeres virksomhed over for at skulle automatisere jeres produktion gennem nyt produktionsudstyr, er det en god idé at konsultere et rådgivende ingeniørfirma som Kirkholm Maskiningeniører undervejs. De kan både rådgive jer om, hvordan jeres produktion kan optimeres, men de kan også hjælpe med selve maskinkonstruktionen, hvis der skal udvikles nyt udstyr i forbindelse med optimeringen.

Kirkholm Maskiningeniører har mange års erfaring inden for deres felt, og de har hjulpet både Toms Chokolade og Danfoss med at optimere deres produktion. De kan med garanti også hjælpe jeres virksomhed med maskinkonstruktion og at udvikle nyt produktionsudstyr.