Kan en brugt reachtruck være så god som ny?

Uniktruck har i mange år specialiseret sig i Hyster truck, som leveres over hele verden. De samarbejder med alle de store spillere på markedet, og har derfor både et stort udvalg, og et rigtig godt kendskab til de bedste trucks på markedet. Uniktruck adskiller sig fra andre forhandlere ved at du udover at kunne købe en helt ny reachtruck, også kan vælge at leje eller købe en brugt reachtruck. Hvordan det foregår vil vi fortælle lidt mere om herunder.

En brugt reachtruck med kvalitetsstempel

Har du ikke helt kapital eller behov for en fabriksny reachtruck, så kan det være interessant for dig at overveje en brugt reachtruck. Der er nemlig mange gode fordele ved en brugt reachtruck, og vi lister herunder nogle af dem:

  • En brugt reachtruck er billigere end en ny
  • En brugt reachtruck er god når du har specifikke projekter
  • En brugt reachtruck er god når du oplever store sæsonudsving
  • En brugt reachtruck er god når du har brug for stor fleksibilitet i din maskinpark.

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om holdbarheden på din brugte reachtruck, da Hyster er et meget pålideligt og velanset brand i branchen. Hvis noget går i stykker på din brugte reachtruck så opret en serviceaftale og send den ind på Uniktrucks eget centralværksted.

Ekspertviden inden for reachtruck

Hvis man skal sælge en brugt reachtruck, skal den selvfølgelig være efterset og sat i stand, så køber stadig får en brugbar og ekstravagant reachtruck. At kunne sætte en reachtruck i stand kræver flere ting:

  • Mange års arbejde og erfaring med reachtrucks
  • Sit eget centralværksted
  • Et stort udvalg af tilbehør og reservedele.

Alle ovenstående punkter lykkes Uniktruck med, og det er også derfor de er blevet så populære og leverer trucks til hele verden. De har eget værksted, så du kan være sikker på at kender maskinen de sælger ud og ind, og at de selv har istandgjort den, samt givet den et kvalitetsstempel. Derudover kræver det også for at du kan få en fuldt funktionelt brugt reachtruck, at forhandleren har adgang til alle delelementer og reservedele. Netop det er med til at højne kvaliteten for din brugte reachtruck.

Lidt om Hyster truck

Hyster er et amerikansk mærke og er verdens 4. største fabrikant af gaffeltruck. Herunder producerer de også reachtruck. Hyster er en af pionererne inde for trucks og har et unikt produktsortiment. Derudover anses Hyster truck for at være nogle af de mest pålidelige på markedet. Det hører sammen med at de er meget robuste, og kan holde til tung last og svær kørsel. Derudover har Hyster reachtruck også brændstof for omtanke, i og med de bruger cirka 20% brændstof, så en reachtruck fra Hyster kan altså være et element i omstillingen til den grønne kørsel. Det reducerer naturligvis også udgiften til brændstof, som i disse dage kun skyder i vejret.

Vi håber du blev klogere på hvad en brugt reachtruck kan give dig og din virksomhed af værdi med dette blogindlæg. God fornøjelse med din Hyster reachtruck!