Høj kvalitets bygningsbeslag til sikre og holdbare konstruktioner

Bygningsbeslag fungerer som det bærende element i konstruktionen, og det er vigtigt at materialerne som er anvendt til befæstigelse er af den rette kvalitet og type. På den måde sikres byggeriets holdbarhed langt ud i fremtiden. Alle håndværkere i byggebranchen kender nødvendigheden i et godt stykke håndværk. Et godt stykke håndværk kræver tid og den rette kvalitet for et godt resultat. Kvalitets bygningsbeslag skal til for at opretholde den rette holdbarhed i en bærende konstruktion. 

Stor fokus på sikkerhed og holdbarhed i bygningskonstruktioner 

Anskaf vinkelbeslag, bygningsbeslag og rustfri søm og skruer til det næste byggeprojekt. Det er vigtigt at have en plan for hvordan du vil håndtere dit byggeri, før det igangsættes. Planen skal hjælpe dig med at skabe overblik over de forskellige dele, som skal danne ramme om byggeriet. Simpson Strong-Tie er verdens førende leverandør af bygningsbeslag til trækonstruktioner perfekt til tømrerne. Mangeårig erfaring i byggebranchen og et kæmpe fokus på kvalitet og sikkerhed danner rammerne om perfekte, holdbare og sikre bygningsbeslag til alverdens byggerier. 

Beslagene findes i kompakte typer, og sikrer dermed en stærk og holdbar løsning til bygningskonstruktionerne. Uanset om beslagenes formål er til gør-det-selv projektet eller  byggemarkedet, er det en klar fordel at anvende den bedste kvalitet og ydeevne. 

De rette befæstigelses produkter til den rigtige opgave

Det har kæmpe betydning hvilke befæstigelses produkter der anvendes i byggerier. I udendørs projekter er rustfri søm og skruer ved befæstigelse af et vinkelbeslag i større byggerier en god investering. Søm og skruer findes i flere forskellige varianter og størrelser, og det skal give mening i det overordnede billede. Man skal sætte sig ind i hvilke skruer eller søm, der passer til den slags bygningsbeslag, der skal monteres i træ eller beton. 

Stigende fokus på sikre og holdbare materialer 

Der er stigende krav til sikkerheden i de materialer, som man bruger til byggeri i dag. Det har indflydelse på byggebeslagene, der skal gennemtestes og være af høj kvalitet, da elementerne og fundamenterne selvfølgelig skal være langtidsholdbare. 

Der er gennem tiden fremstillet mange forskellige typer bygningsbeslag, såsom vinkelbeslag, gerberbeslag, bjælkesko og trækankre. Alle disse beslag er udviklet med det formål at hjælpe forskellige konstruktioner og byggeprojekter.