Vælg et pillefyr – det er godt for miljøet og din pengepung

Hvis du er på udkig efter en ny varmeløsning, fordi det gamle trænger til udskiftning, eller fordi du er træt af at betale alt for mange penge for at opvarme dit hus, skal du overveje at investere i et pillefyr.

Mange af de gamle varmeløsninger som eksempelvis et olie- eller gasfyr er utrolig dyre i drift, og hvis du har et stort hus, som skal varmes op det meste af året, er der derfor god chance for, at du bruger rigtig mange tusinde kroner om året på at holde boligen varm og lækkert.

Det er hårdt for økonomien at holde varmen i et land som Danmark, hvor opvarmning af huset er nødvendigt i de fleste af årets måneder, og det giver derfor god mening at se efter alternativer, der kan spare dig for nogle de mange udgifter, der er forbundet med at opvarme via eksempelvis et olie- eller gasfyr.24

Sådan et alternativ er et pillefyr, der er rigtig billigt i drift i sammenlignet med eksempelvis olie- og gasfyr, og du kan derfor komme til at spare mange penge på de årlige varmeudgifter. Se her og lær mere om, hvordan et pillefyr kan blive en fordel for din økonomi.

En billig investering med mange fordele

Hvis du er blevet skræmt af priserne på andre moderne varmeløsninger som eksempelvis varmepumper, så er et pillefyr også et godt valg for dig. Et pillefyr er nemlig relativt billigt at købe og installere sammenlignet med andre varmeløsninger, og du kan derfor tjene udgiften til fyret ind rigtig hurtigt igen via besparelserne på din varmregning.

Derudover er fordelene ved at pillefyr også:

  • At det er en miljøvenlig varmeløsning, der har energi- og miljømærke A
  • At fyret er sikkert i drift, så vedligehold og rengøring minimeres
  • At varmen fra en pillefyr er jævn og behagelig døgnet rundt