Effektiv og billig opvarmning til sommerhuset eller huset i byen

Lige meget om du kun ejer et hus i byen, eller om du også ejer et sommerhus, kender du helt sikkert til den ærgerlige fornemmelse, der opstår, hver gang en varmeregning kommer ind ad brevsprækken. Det er nemlig rigtig dyrt at varme huse op i et land som Danmark, og de fleste mennesker bruger derfor rigtig mange tusinde kroner årligt på at holde hjemmet eller sommerhuset varmt.

Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis at være, for der findes efterhånden mange nye og moderne varmeløsninger, som kun koster en brøkdel i drift sammenlignet med de ældre opvarmningsformer som eksempelvis fjernevarme i byen eller elvarme i sommerhuset.

En af disse moderne varmeløsninger er en luft til luft varmepumpe. Med en luft til luft varmepumpe kan du komme til at spare mange penge på din årlige varmeregning, mens selve installationen også er forholdsvis billig, så du i løbet af en årrække kan hente udgiften til installation ind igen via besparelser på varmeregningen.

Lyder det som noget for dig? Shop her og læs mere om, hvordan en varmepumpe kan hjælpe dig til at spare på varmeudgifterne.

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe virker ved, at den udnytter varmen i luften ude foran dit hus til at lave varme til din bolig. Luft til luft varmepumpen suger simpelthen luften ind, udvinder varmen og sender så denne varme ind i din bolig som varm luft.

Der skal således kun luft og elektricitet til for at holde en luft til luft varmepumpe kørende, og da varmepumpen er yderst effektiv, bruger den langt mindre strøm end eksempelvis en el-radiator til at genere den samme mængde varme.

Derfor er en luft til luft varmepumpe også et mere miljøvenligt alternativ til mange andre opvarmningsformer, og du kan således nedbringe din boligs C02-aftryk markant med en luft til luft varmepumpe.