Du kan lease en varmepumpe

Vidste du, at du kan lease en varmepumpe? Det er de færreste, der ved det, men det er en utrolig smart løsning til opvarmning af hjemmet. Det er nemt for dig, og der er en meget mindre opstartsinvestering. Du kommer nemt og hurtigt i gang og kan så bare nyde dit varme hjem.

Det kan være en god idé at skifte til en varmepumpe. Der kan være penge at spare, og den er bedre for miljøet end flere andre former for opvarmning. Leaser du den, skal du ikke bekymre dig om en stor opstartsudgift og løbende service og reparation.

Varmpumpe på abonnement

Vil du gerne skifte varmekilden i dit hjem, så kan du overveje varmepumpeleasing. Det bliver ikke mere nemt og bekvemt for dig, og det er godt for miljøet. Din opgave bliver at betale det løbende abonnement, men ellers kan du bare nyde varmen.

Opstarten koster langt færre penge, når du leaser. Du skal nemlig ikke investere i varmepumpen selv. Du skal kun betale opstartsgebyret, som ikke er ret stort, hvis du tænker på, at du for det får sat en varmepumpe op i dit hjem. Du skal løbende betale et abonnement, men for det får du fjernet alle bekymringer. Du får ikke pludselig en stor reparationsudgift. Du får bare fikset det, der er galt.

Grøn varme

Det er en god idé at skifte til en varmepumpe, fordi den er mere miljøvenlig end mange andre former for opvarmning. Det er grøn varme. Det er også nem opvarmning.

Du kan vælge at købe grøn strøm, og så kan du have rigtig god samvittighed, når du skruer op for radiatoren. Den miljøbelastning, du forårsager, er nemlig meget mindre. Skifter du fra fx en oliefyr, vil du opleve en procentvis kolossal nedgang i din boligs CO2-udledning. Den måler du nok ikke på hver dag, men det er blevet målt og undersøgt mange gange. Du kan være sikker på, at din bolig bliver mere grøn.

Bestil i dag

Der er ingen tid at spilde, når det gælder om at omstille os til en mere grøn livsstil. Overvejer du et skift til varmepumpe, så kom i gang i dag. Med varmepumpeleasing er det ikke en kæmpe investering, så du kan komme i gang meget tidligere. Du behøver ikke at låne penge i banken, men kan gøre din bolig mere grøn meget snart.

Book et online teknikerbesøg i dag. Så kan du finde ud af, om varmepumpeleasing er en mulighed i din bolig.