Eltruck gør den grønne omstilling nem

Går du op i den grønne omstilling? Og at sætte et grønt fingeraftryk på miljøet? Så anskaf dig en eltruck, så du får en truck, der kører på ren el. Der er mange fordele ved at vælge en eltruck:

  • Eltruck er lydsvag
  • Eltruck forurener ikke
  • Eltruck er miljøvenlig
  • Eltruck er kompakt
  • Eltruck er robust

En eltruck er svaret på en gaffeltruck der både er lydsvag og ikke forurener? Eltrucken er en miljøvenlig og klimabevidst truck, der transporterer materiel på smalle områder og mindre lagre – og den kører kun på el.

En eltruck er kort sagt en gaffeltruck, der kører på el, og som ligger i den mindre ende af skalaen over entreprenørmaskiner truck. Du får med en eltruck en kompakt maskine, og du går ikke på kompromis med effektiviteten. Protruck forhandler en lang række eltruck – både trehjulede og firehjulede, hvoraf de trehjulede er mindre end de firhjulede. De firhjulede eltruck er også mere stabile og robuste end de trehjulede eltruck.

Eltrucks findes med alverdens funktioner

De trehulede eltrucks er mere manøvredygtige og end de firehjulede eltrucks, fordi den kan manøvrere rundt på selv på smalleste lagergange. Fælles for både trehjulede og firehjulede eltrucks er dog at de har hurtig acceleration, et ergonomisk fokus i førerhuset, de er lydsvage og så har de et lavt energiforbrug sammenlignet med andre gaffeltruck entreprenørmaskiner.

En eltruck stærk og kraftfuld, og den både løfter, stabler og transporterer varer – også helt op til flere tons på et læs. Eltruck er nemme og behagelige at køre, og som truck fører får du en robust maskine, der er meget pålidelig.

Fordi eltrucken netop kører på el skal du blot sørge for at lade din eltruck op i rette tide, så den er fuldt opladet og klar til dagen. Det varierer fra eltruck til eltruck hvor mange kilometer de kan køre på en opladning, men du skal ikke være bekymret for, om eltrucken går ud midt på arbejdsdagen.

Du kan med fordel lade eltrucken op om aftenen eller om natten, så der ikke er nogen operationel nedetid midt i arbejdstiden. På denne måde er jeres eltruck fuldt opladet og klar til arbejdet lige fra morgenstunden.

Eltruck forurener ikke indeklimaet

Den helt store gevinst ved en eltruck er at du ikke forurener indeklimaet. Derfor kan du trygt anvende din eltruck indendørs på lageret, og du behøver ikke installere lovkrævet mekanisk ventilation. En typisk gaffeltruck entreprenørmaskine kører på benzin, diesel eller sågar gas – alt sammen noget, der forurener miljøet på de indendørs lagre. Med en eltruck fra amerikanske Hyster, får du en af verdens førende mærker eller brands indenfor trucks og herunder eltruck.