Trænger dit hegn til at blive skiftet ud?

Et hegn holder desværre ikke for evigt. Af og til bør det skiftes ud. Det kan være, hvis det er fyldt med huller, eller hvis træværket er begyndt at rådne, så hegnet falder sammen. 

Når du skal skifte et gammelt hegn ud med et nyt, får du mulighed for at forskønne din have på en ny måde. Du skal blot finde et hegn, der matcher din have perfekt. Men hvilke typer hegn kan du vælge mellem?

Et æstetisk og naturligt hegn i pileflet

Ønsker du et æstetisk og naturligt hegn, bør du vende blikket mod et hegn i pileflet. Du kan vælge mellem et byggemarkeds spinkle pileflethegn eller et mere robust pileflethegn, der holder i mange år ud i fremtiden. 

Vælger du at sætte et pileflethegn rundt om din have, får du et meget naturligt og autentisk hegn, som du kan nyde at kigge på. Denne type hegn er for dig, der er vild med naturen og gerne vil have et helt igennem naturligt udtryk.

Det vedligeholdelsesfrie komposithegn

En anden mulighed, når du skal have nyt hegn, er et komposithegn. Et komposithegn er et blandingsprodukt, som er fremstillet af 60 % genbrugstræ, 30 % genbrugsplast og 10 % additiver. Et komposithegn holder i 10 til 15 år, og så er det vedligeholdelsesfrit. Ønsker du ikke at bruge tid på dit hegn efter, at det er sat op, bør du vælge denne type hegn. 

De helt almindelige og klassiske træhegn

Du kan også vælge et helt almindeligt og klassisk træhegn, der kommer i et væld af varianter. Foretrækker du denne type hegn, skal du være opmærksom på, at det skal vedligeholdes.