Effektivt værn mod flammerne

Når det handler om sikkerhed på arbejdspladsen, så gælder det ikke kun om at sikre sig mod indbrudstyve. Det gælder i høj grad også om at sikre arbejdspladsen, hvis der skulle opstå brand. Hvert minut tæller, hvis branden først er brudt ud, og her kan det være en stor fordel at sikre virksomheden med brandporte. En brandport er med til at øge sikkerheden, hvis der udbryder en brand. Porten er nemlig med til at forhindre flammerne, men også røgen i at brede sig. 

Hvornår skal man bruge en branddør?

Vil du sikre dit hjem ikke kun mod tyve, men også mod brand, så er det uden tvivl, en branddør du skal have fat i. Det er vigtigt at den branddør du skal montere, sidder korrekt. Det er nemlig selve installationen, der er afgørende for, om døren yder det den skal, hvis uheldet skulle være ude. 

Har du brug for at installere en eller flere brandporte i din virksomhed. Så tøv ikke med at kontakte multitek.dk allerede i dag. Selvom en branddør eller en brandport, ikke er hverken den billigste eller mest simple løsning, så kan denne dør betyde at dit hjem eller virksomhed, ikke brænder ned til grunden. 

Du kan også kontakte virksomheden på hjemmesiden, nemlig ved at udfylde en forespørgselsformular, på det produkt du gerne vil høre mere om. Det gælder hvad enten der er tale om en standardløsning, eller om der er tale en helt specifik skræddersyet løsning til din virksomhed, som du gerne vil sikre mod brand.