Derfor skal din virksomhed have et elektronisk låsesystem

Det er vigtigt at passe godt på sin virksomhed. Med et elektronisk låsesystem kan du øge sikkerheden i din virksomhed markant og samtidig gøre det lettere for både dig selv, dine medarbejdere og andre, at færdes i din virksomhed.

Fordele ved et elektronisk låsesystem

Der er rigtig mange fordele ved at have et elektronisk låsesystem, fremfor et gammeldags, traditionelt låsesystem med en nøgle. For det første behøver du og dine medarbejdere ikke længere være bekymrede for at glemme eller miste jeres nøgler, og for det andet behøver du ikke længere give fx håndværkere og andre nøgler, hvis de skal have midlertidig adgang til din virksomhed.

Med et elektronisk låsesystem får du en ekstremt fleksibel løsning. Du kan hurtigt og nemt ændre adgangsforholdene, hvis du får behov for det og udelukke specifikke brugere eller spærre en nøgle. Du har desuden hele tiden et fuldt overblik over, hvem der kommer og går og hvornår.

Du kan tildele midlertidig adgang for en bruger og fjerne den igen, når brugeren ikke længere skal have adgang. Skulle du eller en af dine medarbejdere miste sin nøgle, kan du hurtigt slette den i systemet, så den ikke længere er brugbar. Dermed undgår du at skulle ud og skifte alle låse i ejendommen.

Hvem har gavn af et elektronisk låsesystem?

Stort set alle virksomheder, som har mere end én ansat, kan få gavn af et elektronisk låsesystem. Har du fx et privat fitnesscenter, kan medlemmerne hurtigt og nemt lukke sig selv ind, uden at der nødvendigvis er bemanding i centeret. Hvis et medlem melder sig ud, sletter du blot brugerens adgang i systemet. Dermed er du ikke afhængig af, at medlemmet indleverer sin gamle nøgle. Du har med andre ord fuld adgangskontrol over alle ind- og udgange.

Har du mange døre i din virksomhed, behøver du desuden ikke have mange forskellige nøgler, når du har et elektronisk låsesystem.