Vil du gerne forny dit badeværelse?

Overvejer du at få nogle nye ting på dit badeværelse eller at renovere det hele? Det åbner mange muligheder, fx vil varme i gulvet føles som ren luksus.

Der er en del ting, du skal være omhyggelig med. Hold øje med reglerne for vådrum, der er fx regler om, hvor meget plads der skal være både foran og ved siden af vasken. Det er derfor en god idé med professionel hjælp.

Det kan vise sig at være omfattende, men der er også andre muligheder for fornyelse.

Fornyelse kan også være LED spejle

Hvis ikke du har mod på et byggeprojekt, så kan mindre også gøre det. Det kunne være, du købte et eller flere LED spejle, der lyser op og skaber hygge. Det er samtidig meget praktisk med ekstra lys, når du lægger makeup eller skal se, om barberingen er blevet helt tæt. De fås i mange varianter og i flot design, der giver et eksklusivt look. Du kan købe LED spejle online her.

Vær opmærksom på at der er regler om hvor meget, du selv må lave af el-arbejde i vådrum. Så søg råd hos en fagmand. Men der er også muligheder andre steder i boligen.

Det kan også være andre rum

LED spejle vil også gøre sig godt på et teenageværelse, hvor der måske også lægges makeup. Det er ikke altid, der er så meget lys på et teenageværelse. Her er det smart, hvis der er godt med lys i spejlet, så du kan se, hvad du laver. Det er også med til at skabe en hyggelig stemning.

Et spejl kan også hænges i entréen, der ofte ikke er stor og især i lejligheder kan være mørk og uden naturligt lys. Det er rart, at du kan se dig i spejlet, om tøj og hår nu sidder, som det skal, inden du går ud ad døren.