Hvilke former for bruseafskærmninger er der?

Tænker du på, at lave en ny bruseafskærmning? Har du lidt vanskeligt ved at beslutte, hvordan det skal løses? Så kan vi fortælle dig, at der nok findes flere typer af bruseafskærmninger, end du regner med. I det nedenstående vil vi tage udgangspunkt i de mange former for glas bruseafskærmning som findes.

Køb bruseafskærmning her. På FlotteBade.dk, finder du nemlig et stort program indenfor bruseafskærmninger. Vi har mange standardløsninger, lige som rigtig mange af afskærmningerne kan laves efter mål, som passer til lige præcis jeres badeværelse.

Bruseafskærmnings typer.

Fast brusevæg: Dette er en alene stående væg, som er monteret i væg og gulv, og typiske med en støttestang i 90° montering, som man kan bruge som forhængsstang.

Det er en enkel og let måde at skabe en bruseniche på og en løsning, som ofte er brugt på de mindre badeværelser, gæste badet, eller i sommerhuset.

Som variation ser man ofte en støttestang i 45° montering, eller en loftstang. Det kan også være en løsning hvor glasset går helt til loftet og fremstilles efter mål.

Firkantet brusehjørne: Her er der tale om et hjørne, hvor begge sider er i glas. Enten en model, hvor begge sider er en dør, som kan åbne både ind og ud.. På den måde kan man udnytte gulvpladsen på badeværelset, når bruseren ikke er i brug. Findes ofte også i afrundede modeller.

Det kan også være en løsning, hvor den ene, er en fast væg, mens den anden er en dør.

Brusedør: Her er der tale om en dør, som monteres mellem to vægge i en niche. Her er virkelig mange forskellige modeller at vælge imellem. Enkeltdøre, dobbeltdøre, døre med faste paneler, foldedøre og skydedøre..

Andre bruseafskærmninger: Af andre typer kan nævnes; femkantede hjørner, U-kabiner, Walk-in afskærmninger og meget mere.

Hængsling og montering

En bruseafskærmning er grundlækkende monteret på hængsler, eller gennemgående profiler. Her er profilerne en mere tæt løsning, mens hængslerne er den mere minimalistiske.

Bruseglas

Der findes et utal af forskellige glastyper.. du kan inde på de forskellige løsninger på FlotteBade.dk, se hvilke glastyper du kan vælge til den enkelte bruseafskærmning.