En hætte til din skorsten kan afhjælpe gener fra vand, træk og røg

Med en røghætte kan du imødekomme problemer med din skorsten

Der noget utrolig hyggeligt og idyllisk over at have en skorsten, men det er ikke nødvendigvis problemfrit. For selvom der med en skorsten følger opvarmning af din bolig og måske hyggelige stunder foran pejsen, kan den også føre til problemer vedrørende røggener, regnvand i skorstenen og træk fra skorstenen når det blæser.

For at imødekomme de udfordringer, der kan være forbundet med at have en skorsten, kan du f.eks. installere en hætte til din skorsten fra Kenneth Storm.

Bliv fri af problemerne med en hætte til skorstenen

Med en hætte til skorstenen kan du løse mange af de udfordringer, du oplever med din skorsten. Røghætten vil blandt andet:

  • Forhindre vindnedslag grundet skorstenens udsatte position
  • Forhindre vind og sne i at trænge ned i skorstenen
  • Forhindre røgnedslag
  • Sparer på brændslet

Afluk din gamle skorsten med en røghætte

Bor du i et ældre, men måske nyrenoveret, hus, har du garanteret en skorsten, der ikke er i brug. En inaktiv skorsten kan være pyntende på huset, men volde de samme – hvis ikke flere – problemer, som en aktiv skorsten kan. Derfor kan det være en rigtig god idé at overveje, om der ikke skal installeres en røghætte på din skorsten. Med en højhætte forebygger du nemlig vindnedslag, at der kommer regn, sne og andet fugt i skorstenen, samt at fugle bygger reder i den.