Tæppefliser i forskellige farver giver liv til kontorlandskabet

Det er altid spændende at indrette nyt kontor. For det vidner formentlig om en positiv udvikling i firmaet. I er blevet flere medarbejdere, hvorfor I har brug for mere plads at boltre jer på. Derudover kan det være, at den nye lokation er mere fordelagtig; tættere på byen, nemmere at komme til, måske med udsigt til vandet? Men der følger selvfølgelig også en række opgaver med at flytte kontor. For det første skal I selvfølgelig have flyttet jeres ting fra de gamle lokaler til det nye; dette kan heldigvis nemt og billigt klares ved at få hjælp fra nogle flyttefolk, som kan klare at flytte de tunge ting fra A til B. I denne artikel skal vi dog stille skarpt på særligt ét område af jeres nye kontorer: Nemlig gulvet og gulvtæppet derpå. Det er et ofte overset element, men faktisk har gulvtæpper en enorm stor betydning for stemningen i rummet. Så det er en god idé at bruge lidt tid på at vælge det helt rigtige gulvtæppe, som passer perfekt til jeres virksomhed, kontor og miljø, I ønsker at skabe.

Hvad er så den mest populære trend?

Der er mange muligheder, når det kommer til at vælge gulvtæpper til kontorlandskabet. Men der er særligt én type, som er populær blandt en lang række af landets virksomheder. Og det er contra tæppefliser – dem ser du på flere og flere kontorer rundt omkring i Danmark. Men hvorfor er de så populære, tænker du måske. Det skal jeg forklare dig! Når de her forskellige tern har forskellige farver, så giver det en dynamik og en masse liv til kontorlandskabet – alt dette uden at virke forstyrrende eller på anden måde løbe med for meget opmærksomhed, for det er jo blot et gulvtæppe. Faktisk vil du blive overrasket over, hvor meget liv gulvtæppe kan give – det kan være forskellen på et kedeligt og et spændende kontorlandskab.

Kontorlandskabet er det nye sort

Flere og flere virksomheder søger mod kontorlandskabet frem for gammeldags enmands-kontorer. Det er der god grund til. For med et kontorlandskab kan kollegerne komme hinanden ved, og det er nemt at kommunikere med sin sidemand eller -kvinde om en opgave, så der kan samarbejdes på bedst mulig vis. Der er således faglige fordele, men naturligvis også sociale, idet man kommer til at have mere at gøre med sine kolleger i hverdagen. Det er derfor ikke så overraskende, at kontorer landet over skifter over til kontorlandskab.