4 kæmpe fordele ved et epoxygulv

The worker applies gray epoxy resin to the new floor

Skal du have et nyt gulv i din bolig – og er du stadig lidt i tvivl om, hvilket gulv du skal vælge? I denne artikel har vi fokus på epoxygulvet. Epoxygulvet er ikke længere kun en gulvtype forbeholdt værksteder, garager, lagerbygninger og fabrikker. Det er i de seneste år blevet et meget populært i private hjem, og det er der rigtig mange gode grunde til. Vi har samlet 4 kæmpe fordele ved et epoxygulv, som du kan nyde godt af i dit hjem.

Høj slidstyrke

Epoxygulvet er fremstillet af kunstharpiks, hvilket giver branchens stærkeste hårdførhed, når det er hærdet. Det er faktisk hele 3 gange så stærkt som betongulvet. Den hårdføre overflade følger en høj slidstyrke, som ikke kan overgås af andre gulvtyper. Det kan altså holde til alt fra tunge møbler, stærke rengøringsmidler og fodtrafik år efter år.

Skridsikkerhed

Epoxygulvet har også en skridsikker overflade, og det øger det til et meget sikkert gulv at færdes på, selv i bare fødder eller strømpefødder. Det er netop derfor, at det har været et populært valg i bl.a. værksteder, fabrikker og lagerbygninger, da det er et yderst sikkert gulv at færdes på.

Nem rengøring og vedligeholdelse

Epoxygulvet lægges i flydende tilstand, og det betyder, at resultatet er en flad, fugefri overfalde, der er meget nem at rengøre. Væsker kan altså nemt fjernes med en moppe eller fugtig klud. Det giver en nem daglig rengøring – hvis det bliver udført korrekt med rengøringsmidler, der både renser og lægger et plejende lag, så er der faktisk ingen grænser for, hvor længe gulvet kan holde.

Mange designs og farver

Epoxygulvet er længe blevet brugt i industrien, og det er derfor ikke mærkeligt, at folk forbinder gulvet med de grå og ”kedelige” nuancer. Epoxygulvet kan dog laves i alverdens farver og designs, så du faktisk kan tilpasse gulvet helt ned til mindste detalje. Du skal altså ikke bruge en masse tid på at finde et gulv, der passer til din indretning, men kan faktisk bare lave et gulv, der passer ind. Det er altså yderst fleksibelt, når det angår design.