Slip for tunge løft på dit lager

Der er i dag mange virksomheder, firmaer og forretninger generelt der er dybt afhængige af at have et godt lager. Det er især noget, der skyldes den vækst, der i dag opleves inden for en lang række forskellige brancher, hvorfor netop det at have et sted at opbevare produkter og varer er noget, der er blevet en nødvendighed.

Og i og med disse vokser bliver der også behov for medarbejdere på disse lagere, der uden de rette redskaber dagligt udsætter sig selv for hårdt, fysisk arbejde, der kan være yderst opslidende.

Brug en palleløfter

Det er der ikke nogle, der ønsker, idet det handler om at undgå for eksempel de tunge løft, der kan påføre skader og gener, der kan være hæmmende i hverdagen. Ergonomien skal så at sige være i orden, og netop derfor er det værd at tage et kig på de muligheder, der byder sig med for eksempel en palleløfter med vægt.

Med denne er det hurtigt at få pallerne flyttet rundt på dit lager – og det er lige meget, hvad de vejer. På den måde kan du hurtigere få struktureret om, hvis der kommer nye varer til, lige såvel som du let kan sende større ordrer afsted.

Out-soruce med oplagring

Det kan også være, at du finder ud af, at du ikke selv har ressourcer til at styre et større lager, hvorfor du leder efter et sted, du kan out-source denne del af din virksomhed til. Og det er da også muligt at gøre brug af oplagring, hvis det synes mest relevant for dig.

Du kan for eksempel tage et kig på mulighederne hos Frode Laursens logistikcentre, som du finder flere steder i landet som Jyderup og Hørning samt Åstrup og Gøteborg i Sverige, Flensborg i Tyskland og Kerava i Finland. Her tilbydes blandt andet ankomstkontrol, ordreekspedition og ompakningsopagver.