Rottefælder

Rottefælde

Rottefælder kan desværre, i dagens Danmark, være nødvendige i de danske hjem. Rotten er blevet en stor plage med årene, og de er svære at bekæmpe. De ses derfor ikke kun i kloakken og i naturen, de er også kommet ind i vores hjem. 

Rotten og det stigende problem

Rotten har igennem mange år levet i de danske kloaksystemer. Men med årene er kloaksystemerne i så dårlig fatning, at det har givet rotterne nem adgang til føde og de danske hjem.

Rotter er gode gnavere og kan gnave sig igennem, ja næsten hvad som helst. Finder de et lille hul i husmuren eller ved en udluftningsrist, skaber de nem adgang ved, at gnave sig igennem.

Rotten holder sig helst ude af syne, det vil sige under gulvbrædderne, i vægge og på loftet. Rotter er nataktive og de kommunikere med skrig og hvin, hvilket mus ikke gør. Så oplever du aktivitet nogle af disse steder, skal du sætte ind med bekæmpelse.

Rottefælder med stor effekt

Der findes mange forskellige og professionelle rottefælder på markedet i dag, det er blot op til dig at vælge.

Der er de klassiske klapfælder, som man kender dem. Men med en update der gør, at du ikke skal i berøring med rotten, når den skal bortskaffes. Endvidere er der kommet effektive lokkemidler med smagsvarianter, som rotten elsker, hvilket lokker den lige i fælden.

Ydermere er der blevet lavet flere effektive rottefælder, der garantere at rotten dør ved indfangning. Det er blandt andet rottefælder eller foderstationer med indbygget stød eller patroner. Rotten får enten stød eller bliver skudt, når den stikker hovedet ind i fælden, hvilket giver resultat på stedet.

 

Vigtig information om rottefælder

Rotten er nysgerrig af natur, men også mistroisk, hvis den har færten af noget den ikke er bekendt med. Derfor er det vigtigt at bære handsker, når du er i berøring med rottefælder, lokkemidler eller andre rotteprodukter. Vi afsætter duftspor så rotten holder sig væk, hvis den får færten af det.

Endvidere er det altid vigtigt at læse indlægssedlen igennem, for rigtig håndtering og opbevaring af rotteprodukterne. Nogle af produkterne skal opbevares utilgængeligt for børn og husdyr.