Shelter: Sådan bygger du en shelter i haven

Drømmer du også om at have dit eget shelter i haven, hvor du kan overnatte med familien udendørs, eller blot trække stikket og nyde roen for dig selv? Så læs med her, og få et par tips til hvordan du kan realisere drømmen om dit eget shelter lige i baghaven.

Brug et shelter-byggesæt

Der findes mange muligheder, når det kommer til at få realiseret drømmen om dit eget shelter til baghaven. Med et shelter-byggesæt kan du hurtigt og forholdsvis nemt, komme i gang med at få samlet dit nye shelter, uden brug af hverken målebånd eller sav.

Med et shelter-byggesæt, får du alle de nødvendige materialer du skal bruge, og alle materialer er målt op og skåret til fra starten – så du bare skal følge vejledningen. Der findes mange forskellige slags byggesæt, og de kan fås i forskellige størrelser, samt træsorter.

Måske mangler du et udendørs projekt, som dig og familien kan gå i gang med – og her er et shelter-byggesæt en fantastisk idé at samles om. Med et færdigskåret byggesæt, kan hele familien nemlig være med, både små som store. Køb shelter byggesæt her

Køb et færdigbygget shelter

Hvis du ikke er typen der har hænderne godt skruet på, eller måske synes det virker uoverskueligt at samle et shelter selv, så giv ikke op. Du kan nemlig sagtens bestille et færdigbygget shelter til din have, så du hurtigt kan komme i gang med at nyde tiden udenfor.

Med et færdigbygget shelter, er der ikke langt fra drømme til virkelighed. Der findes flere forskellige slags sheltere på markedet, og med et færdigbygget shelter, er det eneste du skal foretage dig, at finde det shelter der passer til din have, og vælge den bedste placering.

Byg dit eget shelter fra bunden

Flere mennesker vælger også at bygge deres eget shelter helt fra bunden. Her skal du dog være opmærksom på, at det kræver at du har hænderne godt skruet på. Der findes flere slags tegninger og byggevejledninger på nettet, til hvordan du bygger et shelter fra bunden.

Når du bygger dit eget shelter, er det også værd at være opmærksom på hvilken træsort du bruger, da der er stor forskel på både udseendet og træets holdbarhed. Hvis du f.eks bruger lærketræ til at bygge dit nye shelter i, kan du være sikker på at du får et shelter, som holder i rigtig mange år.