Hygge udenfor på mørke aftener

Om sommeren kan de fleste godt lide at kigge ud og nyde, at man kan se himlen farves i alverdens forskellige farver, efterhånden som solen går ned. Det kan man selvfølgelig også om vinteren, men det er typisk bare et par timer tidligere end i de lyse måneder. I stedet kan du om aftenen mere eller mindre bare kigge ud på, at der er helt mørkt, og det er måske ikke altid det mest hyggelige syn bare at stirre ud i mørket.

Noget af det, man kan gøre ved det, er at have små, hyggelige lanterner til at stå. De kan enten stå på terrassen eller forskellige steder rundt i haven. Hvis du vælger lanterner, der er drevet af solceller, vil de automatisk have strøm til at lyse om aftenen, så du ikke skal bekymre dig om hverken at føre ledninger eller at batterierne altid har strøm på. Udforsk det brede udvalg af miljøvenlige udendørs lanterner her.

Lys med tanke på miljøet

Selvom lanterner er hyggelige, er der nogle miljømæssige ting, man godt kan være bekendt at tænke over. Lanterner med stearinlys er nogle, man skal sørge for at huske at slukke, når man går i seng, hvis de står et sted, hvor de for eksempel kan udsættes for blæst. Det er ærgerligt, hvis lanternen vælter i vinden, og flammen fra stearinlyset får fat i noget, der kan brænde. Omvendt er elektriske lanterner typisk batteridrevne, hvilket langt fra er miljøvenligt. Med solcellelamper kommer du de problematikker til livs.

For nogle kan det også fungere lidt som en sikkerhed at have en form for belysning udenfor. Hvis du ikke har spots eller andre former for lys langs din havegang eller i indkørslen, er det ikke sikkert, du bryder dig om at gå ind fra bilen i mørke. Lanterner kan være med til at lyse en lille smule op på den måde.