Få mere ud af din terrasse – 3 nyttige tips

Er du så heldig at have en terrasse, men får du den ikke brugt som forventet? Det vil naturligvis være ærgerligt, hvis din terrasse bare står ubrugt hen. Derfor får du her et par nyttige tips, der kan hjælpe dig med at få mere ud af din terrasse.

Lad hyggen på terrassen fortsætte, selv når solen går ned

Der er rigtig mange, der vælger at rykke hyggen indenfor, når solen går ned, fordi det bliver for køligt at side udenfor. Men med en hængende terrassevarmer er det altså ikke noget problem at lade hyggen på terrassen fortsætte.

Hvis du kunne tænke dig at bruge din terrasse i de koldere måneder, er terrassevarmeren også en oplagt løsning.

Udvid din terrasse

Bruger du ikke din terrasse nok, fordi den er for lille? Så kan du lege lidt med tanken om at udvide din terrasse. Det vil give dig mere plads, og du kan derfor få meget mere ud af din terrasse.

Du kan bygge din terrasse større selv, men du kan naturligvis også få hjælp til dette, hvis du vil være helt sikker på at stå tilbage med et knivskarpt slutresultat.

Indret terrassen på ny

Hvordan du har valgt at indrette din terrasse, har også stor betydning for, hvor meget du faktisk får den brugt. En god idé vil derfor være at indrette din terrasse på ny. Ved at pifte din terrasse op med ny indretning, får du altså en fornyet interesse for at begive dig derud og bruge din tid der.

Terrasseindretningen skal passe perfekt til dig og din familie, og det kan du sikre ved at tage højde for, hvad du ønsker at bruge din terrasse til. Inkorporér eksempelvis en hyggekrog, hvis du elsker at læse i en god bog, eller placér et bord-/bænkesæt, hvor du kan sidde sammen med din familie eller venner.