Ny terrasse? Få inspiration til design her

Hvis du har egen have, er en af de helt store fordele, at du også har adgang til din egen terrasse. Terrassen er et sted, som giver et væld af muligheder for livsnydelse, når du eksempelvis har sommerferie, eller når du kommer hjem fra arbejde på en solrig dag.

På samme måde er terrassen omdrejningspunkt for hyggelige aktiviteter på de lyse sommeraftener, hvor du kan tænde op i grillen og invitere venner og familie på besøg for at nyde sommeren og noget godt mad.

Derfor kan det også betale sig at gøre noget ud af terrassen, så den bliver pæn og indbydende. Med en pæn og indbydende terrasse får du endnu mere lyst til at komme ud i det gode vejr, og det bliver endnu hyggeligere for dine gæster at komme på besøg.

Derfor er en opgradering af dine gamle terrasse måske på sin plads? En terrasse kan blive træls at se på over tid, når fliserne bliver ujævne, og når algevæksten tager overhånd. Og hvis du slet ikke har nogen terrasse, så er det selvfølgelig bare med at komme i gang. Men hvordan skal dine nye terrasse se ud?

Ny terrasse i halve chaussesten og 60×90 fliser

Hvis du gerne vil skabe et indbydende og klassisk udtryk på din terrasse, skal du overveje at lægge nye 60×90 fliser og kombinere dem med halve chaussesten. Med disse to komponenter kan du lave en flot og dekorativ terrasse med et naturligt twist, som vil holde i mange år.

Du kan eksempelvis lave linjer af halve chaussesten mellem dine 60×90 fliser, så det flade udtryk fra fliserne brydes af stenenes flotte og rug overflade.

Du kan også bruge halve chaussesten til at skabe andre former og mønstrer i din terrasse, for i sidste ende er det kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan din nye terrasse skal se ud.