Buskrydderen holder haven hurtigt

buskrydderen kan bruges til mange forskellige opgaver og er næsten absolut nødvendigt at have i sit skur, både i sommerhuset og derhjemme.

Med en buskrydder kan du bruge den til at flænse alt for højt græs, ustyrligt ukrudt og andet blødt plantevækst.

Du kan såmænd også benytte en buskrydder til at rense fliser med, hvis du anskaffer dig andet end den plastiksnor til at dreje rundt i buskrydderen. Du kan sætte en børste for enden af din buskrydder og rense fliserne

Hvorfor benytte en buskrydder?

En buskrydder kan gøre jobbet med at få kål under en ustyrlig have. Efterfølgende kan en buskrydder også bruges til vedligeholdelse af haven, efter man har fået kontrollen tilbage, men man skal først have kontrol over sin have.

En lille sidegevinst ved at benytte sig af en buskrydder, er at det kan være en meget tilfredsstillende aktivitet at gå og høste ukrudt. Det er både tilfredsstillende, fordi der sker så hurtig fremgang, og fordi det bare føles godt at udrydder ukrudt med den, når det er så nemt.

Det bringer mig til min næste pointe. Udover at en buskrydder gør det hurtigere at udrydde ukrudt for eksempel, så gør den det også nemmere. Hurtigere behøver ikke altid at betyde nemmere, men det gør det i dette tilfælde.

Hvilken buskrydder er bedst?

Når man udvælger en buskrydder, er der mange kvaliteter, man søger i en god buskrydder. Den må for eksempel ikke larme for meget, kører på benzin eller dreje for langsomt. Faktisk så skal så skal en god buskrydder kunne have mange omdrejninger i sekundet og kører lydløst på batteri.

Batteridrevne buskryddere er klart den bedste løsning. Når man ser et benzinmonster af en buskrydder, tænker man bare at det må være en fra det sidste århundrede, fordi det nu er så oplagt at få en, der kører på el.

Samtidig med at en god buskrydder har disse kvaliteter, så er det ikke nok, fordi det er bare det fundamentale. For at hæve sig op over de gennemsnitlige buskryddere, skal den være let og have gode håndtag.

Det er hvad der adskiller en fantastisk buskrydder fra en god buskrydder, og hvad er pointen med at have en buskrydder, som er så ubehageligt tung at man ikke gider bruge den?

Det giver ikke meget mening, og derfor skal du anskaffe dig en fantastisk buskrydder, som lever op til dine forventninger om, hvad en god buskrydder er – eksempelvis en STIHL buskrydder.