Klar større flytninger og løft i et snuptag

Står du midt i et projekt, hvor du ved, der bliver brug for de store maskiner til at løfte forskellige ting? Måske I som private er midt i et byggeprojekt, hvor der kan blive brug for at løfte noget op på andensalen i et hus i forbindelse med at renovere noget?

Det kan være vinduer, der ikke er sådan lige at få bakset op ad en trappe. Her kan det være, krankørsel er noget, der bliver relevant for jer. En vognmand vil her kunne hjælpe jer med transporten, der ellers kunne være blevet godt bøvlet.

Krankørsel er relevant for både privatpersoner og i erhvervslivet, og står du som entreprenør eller bygherre ved du med garanti også, at der vil komme dele af projektet, hvor det bliver nødvendigt at få transporteret, løftet eller flyttet noget med en kranvogn. Man kan lige så godt sikre sig på forhånd og se, hvor meget man får brug for det, så det kan planlægges ordentligt.

En vognmand til de fleste opgaver

En vognmands arbejdsopgaver varierer meget, og mange gange tilbydes der mange flere ting, end de fleste egentlig er klar over. Ud over krankørsel kan der være tale om almindelige opgaver med transport fra A til B, hvor en varevogn eller en trailer bare ikke er nok.

Andre gange handler det om specialtransporter, hvor det er nødvendigt, at det er erfarent personale, der har med flytningen at gøre. Det kunne blandt andet dreje sig om transport af materiel til jernbaner, der kræver helt specielle vogne. Det er med at få snakket sammen og fundet ud af, om ikke I tænker, der er en løsning. Nogle gange kan det også være, at der er behov for vejledning på forskellige områder, og det kan sagtens bare være det, I arbejder med. Det kunne for eksempel være miljørådgivning og -vejledning, der er på tegnebrættet.