Forstå købsaftalen af din drømmebolig

Står du og er klar til at sætte underskriften til din nye bolig, men er nervøs for ikke at have forstået kontrakten til fulde? Advodan tilbyder den bedste advokat til boligkøb, så du trygt kan nyde dit nye hjem.

Hjælp til sikkert boligkøb

Har du fundet ejerlejlighed, andelslejlighed, række- eller parcelhus eller måske sommerhuset, som du bare må eje? Når det kommer til købsaftale af din kommende bolig, er der mange ting, der skal gennemgås, tjekkes op på og være styr på, og det kan være en forvirrende verden at træde ind i, særligt hvis du ikke har prøvet det før. Præcis derfor står advokaterne fra Advodan klar til at rådgive dig gennem hele forløbet, så du sikkert og trygt kan sætte den endelige underskrift og glæde dig til at flytte ind i drømmeboligen.

Forstå de mange dokumenter

En købsaftale kan måske lyde enkel, men det er den langt fra, for den består af en lang række dokumenter, såsom energimærkning, tilstandsrapport, elinstallationsrapport, fortrydelsesret, dokumenter fra ejer- eller grundejerforening og flere endnu. Det kan altså være en kompleks proces at komme i gang med, men en advokat fra Advodan sørger for, at du får den nødvendige rådgivning til en sikker underskrift på den endelige købsaftale.

Advodan hjælper dig i mål

Hvornår skal du kontakte advokaten? Inden du skriver under på købsaftalen, er det ekstremt vigtigt, at du får skrevet, at det er med advokatforbehold. Det betyder nemlig, at din advokat har seks dage til at gennemgå dokumenterne. Skulle der være altafgørende problematikker, har du mulighed for at springe fra, men sælger har også mulighed for at udbedre det påpegede. Vil du slippe for bekymringer og usikkerheden for købsaftalen, bør du helt sikkert kontakte Advodan, og du vil få kompetent og professionel rådgivning.