Guide: Sådan tiltrækker du hende, du skal bygge et hjem op sammen med

Går du med en lille hemmelig handyman-drøm om at tiltrække hende, du skal bygge et slot til? Én, der vil værdsætte dine evner til at snedkerere en reol eller bygge et skur? Så får du her en guide til, hvordan du kan tiltrække hende.

 

Der er næppe noget mere idyllisk end at opbygge et hjem sammen med éns øjesten. Ekstra idyllisk bliver det selvfølgelig, hvis du bygger huset selv! Så er spørgsmålet bare, hvem der skal flytte ind i det med dig? Her er 3 steps til at finde den rette kvinde.

Step 1: Opbyg en god relation til dig selv

Du er måske vant til at bygge ting i træ, sten eller stål. Men ved du, hvad det vil sige at opbygge en god relation til dig selv? Det er faktisk ret afgørende for at tiltrække den rette kvinde til dit DIY-palads. Det er nemlig meget nemmere, hvis du selv mener, at du er værdig til netop dette.

 

Til den gode relation med dig selv er byggestenene bevidsthed, accept og kærlighed. I første omgang skal du øve dig i at blive bevidst om, hvad du går og tænker om dig selv. For mange af os viser det sig desværre ikke at være de pæneste ting – og slet ikke de ting, vi har brug for at tænke om os selv, for at tiltrække en partner!

 

Imidlertid er det vigtigt ikke at dømme dine negative tanker om dig selv. Accepter dem, rum dem og hav medfølelse med dig selv. Herfra kan du så arbejde på at opbygge mere kærlige og støttende tanker; tanker, der vil generere den selvtillid og den følelse af selvværd, der skal til for at finde en partner.

Step 2: Drop perfektionismen og omfavn fejlene

Step nummer to handler om at være tålmodig og indstille dig på, at du kommer til at fejle i processen. Sandsynligheden for at du vil opleve et par afvisninger eller tyve er ikke lille. Det er nemlig ikke ualmindeligt, at man går igennem en lang række dates, før man finder den rigtige.

 

Derfor kan du med fordel bruge “fejlene” og afvisningerne til din fordel. Se det som erfaringer, der gør dig klogere, og bringer dig tættere på hende, du faktisk er bestemt til at møde.

Step 3: Gå ud i verden og find prinsessen

Du finder kun prinsessen, hvis du faktisk stiger op på hesten og rider ud i verden for at kigge efter hende. Step tre er altså at komme i gang! Det er der rig mulighed for i dag, hvor internettet oversvømmer med apps og sider til dating.

 

Hvis du endnu ikke føler dig helt klar til at forpligte dig, har du selvfølgelig også mulighed for at finde noget mere afslappet. Nogle vælger også at gøre brug af thai massage escort og andre services af denne art.