Facadeisolering med puds er en fordel for alle parter

Facaden på et hus

Skal du have foretaget en isolering af en ældre bygning, så kan det være en stor fordel at bruge facadeisolering med puds. Det har nemlig flere fordele både for bygningsejeren eller brugeren samt arkitekten og entreprenøren. Læs med videre her og lær mere om alle fordelene.

Fordele for bygningsejeren eller brugeren

Det vil give brugeren af bygningen et mere behageligt indeklima, når der vælges en facadeisolering med puds. Det giver ydermere den bedste klimaskærm således, at bygningen opfylder kravene til energivenligt byggeri. 

En facadeisolering med puds giver også økonomiske fordele på grund af, at det ikke tager lige så lang tid som ved en traditionel løsning. Arbejdet foregår desuden kun udenfor, hvorfor beboeren kan blive boende, mens projektet står på. 

Arkitekten får også nogle fordele

En arkitekt vil takke dig for at vælge en facadeisolering med puds. Det giver nemlig vedkommende mulighed for at designe det arkitektoniske udtryk af bygningens facade uden at skulle spekulere over bagvedliggende konstruktioner. Arkitekten skal heller ikke gå på kompromis med brandsikkerheden samt energi- og vedligeholdelseskrav i byggeriets levetid.

Entreprenørens store fordel

En entreprenør har altid fokus på at kunne konkurrere på prisen og tiden for at få flest mulige kunder. Det giver facadeisolering med puds entreprenøren mulighed for, da der er en helt klar fordel ved, at det ikke tager særlig lang tid at udføre denne type facadeisolering. 

Det sikrer, at der kan spares på lønomkostninger, hvilket øger indtjeningen for entreprenøren. Da det er en hurtig metode, kan der desuden konkurreres på tiden i forhold til at færdiggøre et projekt.