Efterisolering af din bolig, forbedrer dit indeklima

Efterisolering af bolig

Ved efterisolering af din bolig kan du sikre dit hjems indeklima. Det gælder både isolering af loft eller hulmur. Ved at efterisolere holder du på varmen, hvilket ikke kun gavner din bolig, din pengepung og dig, det gavner også miljøet. 

Efterisolering af din bolig, med mulighed for gratis isoleringstjek

De fleste isoleringsvirksomheder tilbyder et gratis isoleringstjek. Her laver de en grundig undersøgelse af huset, samt opmålinger af de ønskede områder. Som er loftet og hulmuren.

Herefter får du en grundig gennemgang af undersøgelsen. Her bliver du oplyst om, hvad de vil anbefale af efterisolering. Det betyder at du vil blive vejledt i, hvilken type isolering der er bedst egnet til loftet og hulmuren, hvor meget isolering der anbefales at pålægge, samt prisen for forløbet.

Ud fra prisen kan de lave en beregning på, hvornår du har tjent din investering ind igen. Det er ofte en investering der er tjent hurtigt ind, da du også kan trække håndværkerfradraget fra, hvilket giver dig store besparelser i sidste ende.

Hvad betyder efterisolering af din bolig for dig, som boligejer

Det har flere betydninger at efterisolere din bolig. Du forbedre først og fremmest dit indeklima, da varmen bedre kan fordele sig i hjemmet, hvilket holder fugt og vand ude af væggene. Din bolig holder på varmen, den stiger ikke bare op og ud i det blå. Det gør også at det ikke er nødvendigt, at have så høje temperaturer inden for. På den måde kan du holde dit varmeforbrug nede.

Det betyder i sidste ende at du skal betale mindre i varmeforbrug, hvilket gør at din investering bliver betalt hurtigere af. Endvidere tager du også hånd om miljøet, da det ikke skal kæmpe med det forstørrede CO2 forbrug længere.

Kontaktmuligheder

Det er altid muligt at tage kontakt til din lokale isolatør, enten telefonisk eller via mail. Endvidere er det også en mulighed at indhente tre uforpligtende tilbud fra isolatører via nettet. Herudfra kan du tage stilling til, hvem du ønsker at benytte dig af.