Udnyt skråvægge med en tagaltan

Med en tagaltan er der endelig en fordel ved at have skråvægge

Nogle folk synes, at skråvægge er hyggelige, men langt de fleste synes egentlig, at de er ret irriterende. De skrå vægge gør det svært at indrette rummet, og tit resulterer de i en del spildplads. Hvis du bor i en kvistlejlighed, har du garanteret også tænkt over, at du mangler et uderum, der er dit eget. Med en tagaltan er det problem dog hurtigt løst.

Altaner til etageejendomme skaber et privat uderum

Med en tagaltan får du dit helt eget uderum hævet over byens tage. En tagaltan kan bygges på forskellige måder, men de mest typiske modeller er:

  • Tagaltaner, hvor hele altanen ligger indenfor tagets omrids
  • Tagaltaner, som ligger delvist indenfor tagets omrids men med udkragning
  • Tagalterner, hvor hele altanen ligger udenfor tagets omrids

Hvilken model der passer bedst til dit hjem, vil afhænge af husets og tagets konstruktion, samt hvilke muligheder og funktioner du gerne vil have, at din tagaltan skal indeholde. Derfor er det en god idé at vælge en samarbejdspartner, der kan rådgive dig gennem hele processen.

Netop det kan Aalborg Altan. De har flere års erfaring med opsætning af altaner til etageejendomme, og de er involverede i alle projektets faser fra start til slut.

En tagaltan kræver særlige tilladelser

Når man vælger at etablere en tagaltan, indebærer det som oftest en ændring i selve tagets konstruktion. Hvis man ønsker at ændre på konstruktionen af en bygning, kræver det en tilladelse fra kommunen. Det kan nogle gange været omstændigt at få – især hvis man ikke er inde i den byggetekniske jargon. Derfor kan man med fordel vælge en byggepartner som Aalborg Altan, der både klarer papir- og byggearbejde.