Har du brug for en arkitekt i København til renovering af en ældre ejendom?

En restaureringsarkitekt kan rådgive i forbindelse med en restaurering, renovering eller istandsættelse

Der er ofte en særlig stemning i ældre ejendomme og i bydele og gader, hvor ejendommene har stået der i mange år. Nogle gange kan man næsten mærke historiens vingesus, og det kan være både spændende og sjovt at gisne om, hvad der er foregået mellem murene, og hvilke historier væggene ville kunne fortælle, hvis de kunne tale.

 

Find en arkitekt i København til din opgave

Alle ejendomme bliver over tid uundgåeligt mærket af tidens tand. Som ejer af en ældre ejendom kan det derfor indimellem være nødvendigt at overveje, hvordan ejendommen skal leve videre.

Hvis du skal i gang med et renoverings-, istandsættelses- eller restaureringsprojekt, og du søger en arkitekt i København, som kan hjælpe med opgaven, er arkitektvirksomheden Drachmann Arkitekter måske den rette rådgiver for dig.

 

Arkitekt i København med mangeårig erfaring indenfor restaurering, bevaring og nybyggeri

Tegnestuen Drachmann Arkitekter i København er stiftet af arkitekt MAA Ole Drachmann, der er restaureringsarkitekt og har arbejdet med restaurering, bevaring og nybyggeri siden 1974.

Drachmann Arkitekter arbejder blandt andet med arkitektonisk betydningsfulde, historiske, fredede og bevaringsværdige bygninger både herhjemme og i Sverige.

Tegnestuens kunder er både private og offentlige bygherrer. Blandt de projekter, som Drachmann Arkitekter har været eller er involveret i, finder du blandt andet kirker, museer og slotte.

Drachmann Arkitekter tilbyder også renovering, istandsættelse og transformation af ældre boliger og erhvervsejendomme samt indretning af kontorer. Se eksempler på projekter i boliger.

Hvis du vil vide mere om nogle af tegnestuens mange projekter, kan du fx læse om PH’s hus på Brogårdsvej i Gentofte, den engelske kirke i København, Bäckaskog Slott i Skåne og Historiska Museet ved Lunds Universitet.

Kontakt Drachmann Arkitekter, hvis du mangler en erfaren arkitekt i København. De har kontorer i København og i Lund.