Er du ude for byggeuheld? Undgå rod med forsikringsselskaber med kompetent hjælp

Det kan ske i ethvert byggeri – privat som offentligt. En vandrør kan sprænge, isoleringen kan smuldre, kælderen kan flyde over og der kan være juridiske up’sere i papirarbejdet. Uanset, så kan forsikringssager være stressende, anstrengende og decideret trækker tænder ud. Derfor er det en god idé at vide, hvor du skal søge efter hjælp, skulle uheldet være ude.

Vind, vejr og byggesjusk kan ske for alle

Især virksomheder kan blive overrumplet af byggerelaterede forsikringssager. Om du derfor ejer en lille frisørsalon, byens dyrehospital eller en hvidevareforretning, så kan uheldet altså være ude. For ofte flytter man ind i noget, der har huset andre virksomheder, der kan have haft uoplyste skader eller som kan have været udsat for overset byggesjusk. Derudover kan nogle virksomhedsejere have tendens til lappeløsninger, da der er mange udgifter i en virksomhed, som skal betales.

Og ikke nok med at priser på reparationer kan blive høje, så kan priserne på forsikringssager blive mindst lige så høje. Det er derfor vigtigt at have det som en prioritet at beskytte dit inventar og ikke mindst inde miljøet, så dine kollegaer trygt kan gå på arbejde

Allier dig med en kompetent tømrer

Hvis skaderne er byggerelaterede – enten pga. byggesjusk eller pga. vind og vejr – så kan du finde kompetent hjælp hos en tømrer. Især hvis du allierer dig med en tømrer, der har erfaring med netop forsikringssager. Her kan du få rådgivning og vejledning i den juridiske proces, med tømrer, der har erfaring med netop forsikringsbranchen. Derudover kan du både få midlertidige reparationer, som kan løse byggeproblemet kortvarigt, men der er også mulighed for at få holdbare og permanente reparationer, så problemet ikke vokser sig større. Om der derfor er rod med varmerørene eller kælderen svømmer over efter et regnskyl, så kan du få hjælp til skadens forsikringssag hos en erfaren tømrer.