Er en forsikringsmægler noget for dig og dit landbrug?

En forsikringsmægler kan rådgive dig om forsikringer til dit landbrug

Synes du, at du som landmand har nok at se til, og at det med forsikringerne måske både er komplekst og tidskrævende? På et landbrug kan der blandt andet være bygninger, maskiner, dyr, afgrøder og medarbejdere. Det kan derfor være lidt af en opgave at få styr på, om man har de rigtige dækninger. Somme tider sker der også ændringer, der gør, at forsikringerne skal tilpasses.

Priserne hos de forskellige forsikringsselskaber kan variere, og der kan også være forskel på de forsikringsdækninger, som de enkelte forsikringsselskaber tilbyder. Hvis man ikke har særlig forsikringsfaglig viden, kan det være svært at gennemskue, hvad man egentlig får, og hvilken pris der er bedst.

Heldigvis er der hjælp at hente. Der findes forsikringsmægler, der er specialiserede indenfor landbrug, og som kan rådgive dig omkring dine forsikringer. Det kan spare dig for tid og nogle gange også penge.

Få uvildig forsikringsrådgivning af en forsikringsmægler, der er specialiseret i landbrug

Forsikringsmæglerne hos DLBR Forsikringsmægler rådgiver om forsikringer til landbrug. Virksomhedens forsikringsmæglere er uafhængige af forsikringsselskaberne og har udelukkende dine interesser for øje. De har viden til at kunne sikre landmænd de rigtige forsikringsdækninger og den rette skadeserstatning. DLBR Forsikringsmæglere tilbyder rådgivning i form af en mægleraftale, hvor de løbende tager sig af dine forsikringsforhold og er bindeleddet mellem dig og forsikringsselskaberne, så du kan fokusere på alle de andre opgaver i dit landbrug.

Hvis du kun har behov for rådgivning på ad hoc basis, fx til indhentning af tilbud på forsikringer, forsikringsrevision eller assistance i skadesager- blandt andet til anmeldelsen af skaden, tilbyder DLBR Forsikringsmæglere også det.

DLBR Forsikringsmægler har kontorer i Vordingborg, Vojens og Herning, men kører ud til landbrug i hele landet.