Ved du intet om indretning? Her er tre simple råd

Det kan være svært at finde ud af, hvordan du lige skal indordne dig, når du vil føle dig hjemme i din bolig. For en ting er at have et godt sted at bo. En anden ting er, hvordan du vælger at fylde din bolig ud for at skabe et hyggeligt hjem. Der er stor forskel på, hvad folk gør, men hvis du aldrig har prøvet det før, kan det være svært at finde rundt i de mange forskellige fremgangsmåder. Derfor får du her tre simple råd, hvis du absolut intet ved om indretning. Så skal du nok får dig et godt sted at bo.

Tænk tredimensionelt

Hvis du står med et stort, tomt rum, så handler det om at skabe en sammenhæng. Derfor hjælper det at tænke i alle rummets tre dimensioner. Du kan blandt andet lægge et af de smukke Kilands tæpper på gulvet, vælge møbler, der går fra gulv til loft, og hænge flotte lamper fra oven. Det er en god måde at udfylde et rum på.

Hold dig til én stilart

Det kan virke overvældende at skulle finde møbler, der kan passe i et rum. Derudover bliver det ikke nemmere, hvis disse møbler skal passe sammen. Sørg derfor for at holde dig til én stilart fra start. På den måde ender ud ikke med en indretning, der stikker i alle mulige retninger.

Less is more

Sidst men ikke mindst er det godt at huske, at det ikke altid hjælper at fylde dit hjem til randen. Der skal være en fornemmelse af, at hele rummet og hjemmet er udnyttet. Det er bare ikke ensbetydende med, at der ikke må være en tom plads – tværtimod. Når du skal skabe et hyggeligt sted at være, så husk på det, man siger på engelsk: less is more.