Danske design i verdensklasse: få inspiration til boligindretning her

Dansk design er kendt over hele verden for sin simple men elegante stil. Derfor er netop dansk design et yndet valg hos designkendere kloden rundt, og der er derfor ikke nogen grund til, at du ikke også skal fylde dit hjem op med lækre danske designperler, hvis du gerne vil have et eksklusivt og moderne udtryk i din bolig.

Hvis du er ved at bygge ny bolig, er det især vigtig, at du tænker over indretningen og alle dens elementer. Moderne byggeri kan klare meget, men det er svært at bygge sig til atmosfære og stemning, og derfor har et nybyggeri brug for personlige møbler, flotte lamper og lignende, som alt sammen er det, der er med til at forvandle dit nybyggeri til et hjem, der er indbydende og rart at opholde sig i.

Hvis du gerne vil vælge dansk design, har du masser af muligheder, når det kommer til stilren og moderne boligindretning. Du kan eksempelvis vælge tidløst design fra Jo Hammerborg, som er en af dansk designs helt store navne.

Hvem var Jo Hammerborg?

Jo Hammerborg er ikke nødvendigvis et navn, der ringer en klokke hos den gængse dansker. Men Jo Hammerborg er ikke desto mindre et af de helt store højdepunkter i den danske designarv, hvor designeren især er kendt for sine unikke lamper.

Jo Hammerborg blev født for mere end 100 år siden, og han har gennem tiden haft stor betydning for, hvordan belysning ser ud i danske hjem. Har var elegante linjer og et simpelt lysdesign altid Hammerborgs tilgang, og det er netop disse tanker, som også ligger bag den moderne Jo Hammerborg-kollektion, som er inspireret af den danske designers arbejde op gennem 1900-tallet.

I kollektionen finder du således masser af stilren belysning med de klassiske simple linjer, som vil passer perfekt ind i det moderne danske hjem.