Når æstetik og finish er vigtig

En skotrende på rulle fra Bygtjek leveres i både blank alu, sort alu og zink. Såvel alu som zink er populære løsninger til skotrender, fordi metallerne har en lang holdbarhed og skaber en stilfuld og flot finish på taget. Vælger din bygherre en skotrende i zink, vil den i starten være helt blank. Men over tid vil der dannes et lag af patina, og farven vil forandre sig til en flot blågrå farve. En løsning i alu holder også sin overflade smuk i mange år. Ligesom zink danner alu et lag af patina, der beskytter og holder metallet stærkt.

Vil revolutionere byggebranchen

Mens de nye zinkløsninger revolutionerede byggebranchen for knap 200 år siden, er Bygtjeks Skotrende på rulle godt på vej til at gøre det i dag. Her spiller ikke mindst en hurtigere montagetid, uden at gå på kompromis med kvaliteten, en afgørende rolle.

I en tid med mangel på arbejdskraft og stigende omkostninger, tør vi godt sige, at Skotrende løsningen på rulle er genial, gennemtænkt og snusfornuftig økonomisk for alle fagfolk. Bygtjeks skotrende på rulle er nem at montere, hvad enten du er lærling eller uddannet tømrer eller blikkenslager. Efter opbygning af skotrende med skotrendebrædderne og undertag/tagpap ruller du simpelthen blot skotrenden ud på undertaget og sømmer den fast.

Hurtig montage og kvalitet går hånd i hånd

Udover at du som håndværker får kortere tid på taget og en strømlinet arbejdsproces med montagen af skotrenden, får du også en sikker løsning til taget, som er udviklet og gearet til selv det værste vejr med store nedbørsmængder. Der er tænkt over alle kvalitetsmæssige faktorer i denne skotrende på rulle, så du slipper for bekymringen om utætte skotrender på taget.

Skotrendesystemet på rulle leveres nemlig som ét sammenhængende stykke, som er med til at sætte to streger under en løsning, der giver en vejrbestandig langtidsholder sikkerhed.