Vælg mellem et væld af forskellige døre

Er du på udkig efter en dør? Så har du en del forskellige valgmuligheder, da der findes mange former for døre på markedet i dag. Derfor bør du nøje overveje, hvilken dør du har brug for, så du ender med den helt rigtige. Læs med videre her og lær mere om forskellige dørtyper.

Forskellige former for dørtyper

Herunder kan du læse mere om forskellige døre, så du kan få et indblik i, om du skal vælge den ene eller den anden. Du kan blandt andet vælge mellem disse døre:

  • Ståldør – En ståldør er lavet af stål. Sådan en dør kan for eksempel benyttes som en sikkerhedsdør, en branddør, en lydisolerende dør og meget mere. Du finder typisk ståldøre i virksomheder, som har brug for ståldørens fremragende egenskaber.
  • Trædør – En anden mulighed er en trædør. Dette er en smuk og naturlig dør, som pynter indenfor i rigtig mange hjem. Men det er stadigvæk i dag muligt at købe en trædør, hvis du ønsker det. Trædøre er som regel lavet af fyrretræ.
  • Celledør – En celledør er typisk lavet af brun mahognifinér. Disse døre kan ofte findes i boliger, der er bygget i 60’erne og 70’erne. Det er desuden værd at vide, at celledøre føles ret lette, når de åbnes og lukkes.

MDF-døre – En MDF-dør er lavet af MDF-plader, og så bliver de også højglanslakeret. MDF-døre ses i mange tilfælde indenfor i nyere boliger. Det er muligt at få MDF-døre i et væld af forskellige design, hvilket er et plus.