Personliggør din indretning med hjemmelavede møbler

Savner du, at din indretning er lidt mere personlig? Og vil du gerne have, at der sker noget nyt derhjemme? Så er det en oplagt løsning at lave nogle møbler selv. Det behøver nemlig hverken at være svært eller kompliceret.

Giv dig i kast med et nyt byggeprojekt

Hvis du gerne vil lave dit eget møbel, så er der ikke andet for end bare at kaste dig ud i det. Det kræver først og fremmest, at du finder ud af, hvilket møbel du gerne vil lave. Dertil skal du lægge en plan og handle nogle materialer.

Du kan altid finde en guide online eller prøve dig frem. Det gælder lige meget, om du vil bygge et spisebord eller en bænk.

Lav om på dine gamle møbler

Hvis ikke du har mod på at lave dine møbler helt fra bunden, så kan du nøjes med at lave om på dine gamle møbler. Det er nemlig en endnu nemmere løsning.

Du kan nemt give dine gamle møbler nyt liv, så du pludselig føler, at du får nogle nye møbler ud af det. Du kan f.eks. altid skifte greb på en kommode, skab, køkkenlåger el.lign. Du kan også skifte bordben på dit spisebord, sofa eller sofabord. Ellers kan du male nogle af dine gamle møbler i en helt ny farve.

Bordben til plankeborde findes der f.eks. flere af, så hvis du har et plankebord, der trænger til en make-over, så kræver det ikke meget mere end et par nye bordben og måske noget træolie.

Vær kreativ med dine møbler

Det kan sagtens gå galt, når du laver møbler eller laver om på dine gamle møbler. Der er ingen garanti for, at det bliver en succes hver gang. Men hvis du er kreativ og hele tiden prøver dig frem, så får du til sidst nogle rigtig gode resultater ud af det.