Giv dine gæster en ordentlig seng

Et gæsteværelse har mange anvendelsesmuligheder: For det første, er det en mulighed for, at dine gæster kan overnatte og når det ikke lige bruges til det, er der et velegnet rum til at opmagasinere alt rodet, som ikke skal gemmes for langt væk. Men har man ikke et gæsteværelse, er det svært at komme udenom, at gæsterne skal tage hjem igen samme aften, og så bliver aftenen bare ikke så sjov som forventet. Det kan også være, at du får familie på besøg, som kommer langvejs fra – så er det jo rart at give dem en overnatningsmulighed: Det er både billigere for dine gæster, og så behøver du ikke tænke på, at de skal køre igen før i morgen.

Sengen er vigtigst

Som med alle andre værelser, er det vigtigste element i gæsteværelset en seng. En gæsteseng til gæsteværelset kan teknisk set være en af dine egne gamle senge, men der er også grænser for, hvor længe en seng kan holde. Hvis du overvejer at lave et gæsteværelse, bør du derfor se på en ny seng også – det giver gæsterne en bedre overnatning. Sengetid.dk har et bredt udvalg af gæstesenge, som giver en uhyre komfort til dine gæster. De kommer til at sove som en drøm – og de vil blive imponeret over den kvalitetsbehandling, de får.

Vælg sengen efter dine gæster

Om det er en boxmadras, en kontinentalseng eller en elevationsseng, du køber til dine gæster er helt op til dig. Du bør dog stadig huske at vælge seng efter dine hyppigste gæster. Både deres højde og vægt spiller ind på, hvilken størrelse og hårdhed, der giver dem bedst komfort, og som vært er det i din interesse, at dine gæster sover godt. Eller, det er vel rart nok at vide, at det ikke er sengen, der er skyld i, at dine gæster får rygsmerter. For ekstra komfort kan en topmadras også hjælpe, som sengetid.dk også forhandler. Find en tilsvarende topmadras her.

 

For en eller to?

Desuden bør du også overveje, om dine gæster ofte kommer i par eller alene, eller om der er mulighed for, at de kommer i par på et tidspunkt. Og selvfølgelig overnatter hos dig. Det har en betydning for, om du bør købe en enkeltmandsseng eller en dobbeltseng. Selvfølgelig kan sengen ikke være større end værelset, så hvis gæsteværelset er lille, er du nødt til at lave en trade-off om antallet af overnattende gæster.