3 gode råd til dig, der skal til at renovere et større projekt

Måske skal du til at renovere et lidt større projekt end bare lige en stue eller et køkken. Det kan være, at sommerhuset nu skal have en tur og blive helt klar til, når efteråret og vinter rammer, så I kan sidde der hele familien og spille et spil brætspil. Det kan også være, at det faktisk er jeres bolig, der har brug for en renovering, og nu har i boet der et stykke tid, så nu kan I bare ikke vente med at få lavet en renovering. I er trætte af det gamle, og I er måske også trætte af farverne.

Ældre boliger kan have sådan nogle farver indenfor, på badeværelset og på køkkenet, der bare ikke fungerer længere.

Tænk over malingen

Det første råd handler om, at du bør være lidt mere opmærksom på malingen. Du tænker måske, at det ikke lige er det, som du har tænkt dig at bruge alt for lang tid på, men det behøver bestemt ikke at tage lang tid. Der findes f.eks. epoxy produkter, der har sine egne egenskaber og fordele, og det er godt at vide og være opmærksom på, hvornår det er smartere at bruge det ene fremfor det andet.

Hvad er jeres plan?
Det giver naturligvis sig selv, men det er vigtigt også at have en form for plan, så du også er klar over, hvornår du gør det ene og ikke det andet. En plan kan aldrig følges 100% selvom man forsøger kraftigt på det, fordi der kan opstå forskellige ting. Men at have en plan hjælper alle på et overblik.

Jeres budget

Inden I går i gang med selve renoveringen, så har I nok også fået talt budget, og det er også meget vigtigt, når I skal renovere. I skal begge være enige om økonomien. byggeoplysning.dk