Den populære Jotun LADY maling

Det kan være svært at vælge, hvad for en indendørs maling fra Jotun, man skal vælge, når der er så mange muligheder. Fokuserer man på test og popularitet, så er der dog én mulighed, som står frem, nemlig Jotun LADY Maling.

Jotun LADY maling

Leder man efter en god maling fra Jotun, så er Jotun Lady maling et rigtig godt valg. Malingen er kendt for at være én af de mest populære produkter fra den kendte norske maling-producent, Jotun, som også er den førende producent af pulverlakker og maling i Europa. 

 

Når det kommer til popularitet, så kan én af grundene til, at et produkt bliver populært være, at det er brugervenligt – og det er Jotun LADY maling. Malingens fleksibilitet gør nemlig, at den kan bruges til ethvert rum i hjemmet, hvad end dette er stuen, soveværelset eller køkkenet. 

 

Én af de varianter af Jotun LADY Maling, som er blevet kåret til bedst i test, er Jotun LADY Vægmaling 10. Og denne maling viser, hvor god Jotun LADY maling er. Denne maling er en akrylvægmaling med glans, som kan fås i en masse forskellige farver. Malingen er også yderst slidstærk og har en god dækkeevne. Samtidig har den også miljømærkningerne Svanen og EU-blomsten. Malingen også anvendes på forskellige indendørs overflader, heriblandt beton, puds, glasfilt og glasvæv. Da kåringen er baseret på malingens gode dækkeevne, miljøvenlighed, tørretiden på kun én time samt det, at den findes i mange forskellige farver, forklarer disse fordele naturligvis også, hvorfor den er kåret til bedst i test. 

Jotun maling generelt

Generelt er Jotun maling kendt for dens gode kvalitet samt lange holdbarhed. Den gennemsnitligt holdbarhed er 2-4 år længere end andre malinger inden for samme prisklasse. At Jotun LADY maling er til indendørs brug er dog ikke ensbetydende med, at Jotun maling ikke kan bruges andre steder. Jotun leverer nemlig også dekorative malinger til  malermestre samt marine- og industrisektoren. Så vælger man Jotun, kan man forvente en maling, der passer til mange forskellige behov. 

 

Ligesom Jotun LADY Vægmaling 10, er Jotuns maling også generelt kendt for en kort tørretid, hvilket skaber en god brugeroplevelse, hvad end malingen bruges til et privat maleprojektet eller i den professionelle industri. Samtidig er malingen også kendt for mange smukke farver, der findes i Jotuns brede serie af 128 farvepaletter, hvor alle kan deles op i flere nuancer. Yderligere er omkring 85% af malingen miljømærket med EU-blomsten og Svanen, hvilket giver en maling, der er mere skånsom for naturen samtidig med, at den er god for indeklimaet.