Vælg en totalentreprise til dit renoveringsprojekt

Totalentrprise

Totalentreprisen hjælper dig med at holde budgettet og overblikket

Skal du i gang med et større renoveringsprojekt inden for den nærmeste fremtid? Det kan være, at hele lejligheden skal renoveres fra top til tå, at alle opgangens fællesarealer trænger til en kærlig hånd, eller også har du måske købt en gammel villa, der skal gennemses fra A til Å for at blive beboelig igen. Uanset hvilket renoveringsprojekt du står over for, er det en god idé at køre projektet som en totalentreprise – læs mere om hvorfor herunder.

Hvad er en totalentreprise?

Totalentrepriser bruges typisk ved store projekter, hvor der skal udføres mange forskellige opgaver under det samme projekt – fx tag, gulve, , udskiftning af vinduer, opsætning af køkken og renovering af badeværelse. Her kontakter man en entreprenør, som man har tillid til, kan løfte opgaven, og taler med vedkommende om ens behov og ønsker. Derefter sørger entreprenøren for, at håndværkerne går i gang på det rette tidspunkt, og at projektet afsluttes til aftalt tid. Du har derfor kun én kontaktperson gennem hele forløbet – nemlig entreprenøren. Det gør projektet overskueligt for dig.

Fordelen ved at vælge en totalentreprise er, at du ikke selv står for kontakten og koordineringen med håndværkerne. Det kan være en stor og tidskrævende opgave at få alle enderne til at nå hinanden, og den overlader du til entreprenøren, som har mange års erfaring med netop den opgave. Typisk går forløbet mere gnidningsfrit og hurtigere, når entreprenøren står for al kontakten til håndværkerne.

En anden fordel ved at vælge entreprise er, at du og entreprenøren på forhånd aftaler et budget for hele renoveringsprojektet. På den måde er du sikker på, at projektets pris er fast, og at der ikke kommer uforudsete udgifter undervejs. Det er en stor sikkerhed for mange økonomisk.

Vælg Arensbach som totalentreprenør i Århus

Mangler du den helt rigtige totalentreprenør i Århus til dit renoveringsprojekt, er Arensbach den rette samarbejdspartner for dig. De har mange års erfaring med bl.a. renovering af lejligheder i Århus, og de kan med garanti også hjælpe dig i mål med dit projekt, uanset hvor stort eller lille det måtte være.