Skal din virksomhed bruge en tørretumbler? Så læs med her

Når du køber hvidevarer til brug i en virksomhed, er du ofte nødt til at gå op i skala. Det bliver meget tydeligt, når du leder efter en tørretumbler, da tørretumblere til almindelige husstande slet ikke kan levere den kapacitet, du skal bruge fx på et hotel eller til dine uniformer i byggeri. Markedet er dog stort, hvad angår industritørretumblere. Hvilke fordele høster du ved køb af industritørretumbler?

En industritørretumbler kan have stor kapacitet

For det første får du som nævnt mere kapacitet, hvor du ved nogle tørretumblere kan tørre op til 80 kg tøj ad gangen. På mindre skala kan du finde industritørretumblere egnet til tørring af 11-25 kg og 6-10 kg. Andre fordele ved tørretumblere til industri tæller, at de slet og ret tørrer tøjet hurtigere end tørretumblere til hjemmet. De er ofte også energieffektive, så elregningen ikke bliver kolossal.

Tør dit tøj, uden det lider overlast

Tørretumblere til industri kan du købe med flere programmer installeret på forhånd, som du kan ændre efter ønske. Svært er det derfor ikke at finde eller stykke et program sammen, der giver såvel effektiv som hurtig og skånsom tørring af det tøj, du smider i maskinen. Med anti-rynkesystem og en perforeret tromle, der giver blød behandling af væv, har du garant for, at tøjet ikke lider overlast.

Hav øje for patenterede teknologier i tørretumbleren

Andre features er værd at kende til før køb af industritørretumbler, herunder flere patenterede teknologier. Fagor-tørretumblere kan fx findes med ”Green Flow System”, hvor varme genanvendes effektivt. ”iDry System” og ”Total Flow” kan de også have – førstnævnte reducerer tørretiden, og sidstnævnte sparer også tid ved at skyde varm luft ind fra flere vinkler. Så får du hurtigt tørre klæder.

Industritørretumblere adskiller sig fra hinanden via features som disse, så dem skal du være obs på.