Sådan kan industriautomation hjælpe din virksomhed

Øg din omsætning med industriautomation

En produktionsvirksomhed er som en stor maskine – alle tandhjul skal være smurte og køre rigtig, for at hele maskinen kan fungere korrekt. Går bare ét led i stykker, har det store konsekvenser for resten af maskinen. Derfor er det vigtigt, at du hele tiden sørger for løbende at vedligeholde og optimere din virksomhed.

Hvad er industriautomation?

Industriautomation – også kaldet industriel automatisering – går ud på, at man bruger teknologiske løsninger til at udføre ensformige og gentagne opgaver, der i forvejen klares uden stor menneskelig indgriben.

Ved at automatisere forskellige arbejdsprocesser bliver opgaverne gjort hurtigere, samtidigt med at det frigiver nogle medarbejdere, som i stedet kan beskæftige sig med andre og måske mere krævende opgaver. Den rigtige automationsløsning skaber derfor overskud i din virksom – både i form af tid og overskud hos dine medarbejdere, men også i form at en bedre økonomi.

Hvilken automationsløsninger er de rigtige for dig?

Der findes mange forskellige former for automationsløsninger, og for dig gælder det om at finde lige præcis den løsning, der giver allermest mening for dig, din virksomhed og dine medarbejdere.

Du kan f.eks. automatisere ved at få en konsulent til at varetage nogle opgaver i virksomheden. Konsulenten kunne f.eks. stå for programmeringsdelen eller simuleringsdelen, men du kan også vælge at investere i noget videreuddannelse i form at et kursus, så du eller dine medarbejdere selv kan stå for industriautomationen i virksomheden.

Find en dygtig konsulent

Når du skal lede efter en konsulent, der kan hjælpe dig og din virksomhed med industriautomation, er der flere forskellige ting, du skal overveje.

Først og fremmest er det vigtigt, at den konsulent du finder, har viden om de områder du ønsker at optimere og automatisere. Det er nemlig ikke alle konsulenter, der har viden om lige netop de automationsløsninger, som du gerne vil have.

Har du brug for hjælp til automation i form af programmering af robotter, kan RARS hjælpe dig. Manden bag virksomheden, Ruben, har mange års erfaring inden for branchen, og han kan med garanti hjælpe dig og din virksomhed med industriautomation.