Sådan får du gang i din virksomhedsidé.

Har du en iværksætter gemt i maven? Eller har du bare fået en super god virksomhedsidé? Så er det bare om at komme i gang og udvikle videre på ideerne fra tegnebrættet. Det kan dog være en tåkrummende process og der kan være mange ting at tage højde for. Men denne artikel får du et par råd, til hvordan du kan sætte gang i dit projekt. 

Ideudvikling og produktion 

Først og fremmest skal du have en god ide. Du skal tage stilling til, hvad du vil sælge, hvem du vil sælge til og hvad formålet med produktet skal være. Når du har fundet dit produkt og din målgruppe, er det tid til at kigge på produktionen. Du skal nu tage stilling til hvad det kræver at producere dit produkt. Måske skal noget outsources til andre firmaer, så du ikke selv skal lave det hele fra bunden. Det kan for eksempel være en mulighed at en anden virksomhed til at lave dine sprøjtestøbte komponenter. Det kan være komponenter som plastventiler, knapper, presenningsringe m.v.

Sprøjtestøbning af komponenter

Sprøjtestøbning af komponenter i plast kan være en billig og nem løsning for din nye virksomhed. Du kan få et plaststøberi til at sprøjtestøbe dine komponenter, og på den måde er du sikret en hurtigt og professionel produktionen, med høj kvalitet. Når man sprøjtestøber i plast, laves der en hul skabelon af komponenten, og plasten sprøjtes så ned i skabelonen og tager form derefter. På denne måde kan du sikre dig at dine komponenter er ens og produceret på bedst mulige måde for din komponent. 

Branding

Når du har styr på produktionen af dit produkt, skal der kigges på branding. Start med at få produceret en lille håndfuld “prøver”, og prøv først at få prøvekørt dem af en række potentielle kunder. Tag imod deres feedback og ret dit produkt til herefter. På denne måde får du sat sidste hånd på dit produkt, og får skabt et produkt der lever op til kundes forventninger og behov. Når produktet er rettet helt til, skal du have det til at sælge. Her er det vigtigt med en god branding. Lav et godt og simpelt design til dit produkt, og få det til at virke som noget din målgruppe ikke kan leve uden. Du kan enten lave design, motto, brand, m.v. alene, eller du kan få hjælp af en webdesigner eller grafisk designer.