Optimeret lagersystem sikrer fremtiden

Virksomheder skal i dag sikrer deres fremtid ved at etablere et funktionelt og fornuftigt lagerstyringssystem (WMS) for at styrke hele forretningen. Systemet tilgodeser brugervenlige lagersystemer til små og store lagersystemer, som kan være komplekse og store omni-channel forretninger. Apport har et WMS system, som begrænser lageromkostningerne uden at gå på kompromis med logistikken, effektiviteten og den forventelige kvalitet. 

WMS hjælper medarbejderne i det daglige 

Warehouse Management Systems tilgodeser lagerstyringen, med et automatiseret system, som ikke forværrer medarbejdernes effektivitet. Det handler om at tænke medarbejderne ind før processerne, så virksomheden kan få det bedste output af et sikret lagerstyringssystem. I den moderne verden udvikles teknologien i stigende hast. Flere og flere robotter og tekniske redskaber indtrænger vores arbejdsmarked. Medarbejderne skal sættes ind i systemerne, og det skal give mening i forhold til den givne branche. Tekniske formaliteter skal ikke ødelægge mennesker evne til at arbejde effektivt og optimistisk.  

Brugervenlige lagersystemer skaber fremtiden

Brugervenlige lagersystemer til nettbutik skal implementeres, som gør det muligt at kontrollere og følge udviklingen på et lager. Den interne forståelse og kommunikation i blandt  medarbejderne kan bedre køre. At implementere et lagerstyringssystem som WMS, er en kæmpe gevinst for virksomheder med varer af høj værdi. Det koster virksomheden dyrt, når varer bliver misligholdt eller bliver leveret som fejl. Der skal være styr på plukning og distribution af varer til kunderne, for ikke at miste penge på fragt og omlevering. Et veletableret lagerstyringssystem kan hjælpe med at optimere lageret undervejs i processen. Lageroptimering ved et brugervenligt WMS system hjælper til at minimere fejl. Effektiviteten kan øges på lageret. Et effektivt lager har glade medarbejdere, hvor kommunikationen gerne skal være god. 

Medarbejder trivsel er et optimeringspunkt 

Medarbejderne er klart den tungeste post omkostningsmæssigt for en virksomhed. Produktive, effektive og glade medarbejdere er alfa omega for en virksomheds generellle kvalitetsniveau. Ved at implementere et lagersystem som WMS, ser man på individet før systemet. Et brugervenligt lageroptimeringsystem skal være med til at skabe et flydende flow i arbejdsgangen. 

Medarbejderne skal kunne manøvrere rundt i systemet, og forstå nøjagtig hvordan systemet fungere. F.eks. kan et WMS system give et klart overblik og en fremtidig strategi for hvilke produkter der kommer ind og ud af virksomhedens lager. Hvilke produkter ligger længe og hvilke forlader hurtigt lagerets pladser.