Opskalér virksomheden i nye, større rammer

Måske var det på tide at opskalere virksomheden? Hvis det er viden, I sælger, er det dejligt nemt for jer at finde nye rammer. Så godt som enhver kontorbygning kan opfylde jeres behov for plads. Men hvis at jeres virksomhed producerer noget, så er det godt nok lige en tand sværere at finde de rette faciliteter. Måske skulle I bare erhverve jer en tom byggegrund og opføre noget nyt fra bunden af?

Projektering af byggeri er en omfattende affære

Det siger ligesom sig selv, at et erhvervsbyggeri fordrer flere overvejelser, end når en familie får et byggefirma til at opføre et typehus. Virksomheder lever og dør på de fysiske rammer, så her skal der være styr på alt, hvad gælder fabrikshaller, lagerkapacitet, sanitære områder, kantine, kontorer og et utal af andre typer rum. Det er meget at stå med projektering alene. Det behøver I så heller ikke.

Få en kompetent partner til erhvervsbyggeri i Århus

Påtænker I at bygge noget nyt op fra bunden, der kan huse jeres firma, så find jer en ekstern partner med erfaring inden for erhvervsbyggeri. Fx kunne det være, I tænker, det var en god idé at etablere en base for virksomheden i Danmarks næststørste by, fordi den har en fantastisk erhvervshavn, god infrastruktur i øvrigt og studerende på jagt efter et studiejob? Så få hjælp til erhvervsbyggeri i Århus.

Tjek referencer hos entreprenørfirmaer

Hvordan finder I så den rette samarbejdspartner? Det er ikke nok bare at se på prisen, for faktum er, at der er store forskelle mellem byggefirmaer, hvad gælder kompetencer og etik. Byggefirmaer er ofte ikke bange for at prale over de projekter, de har været med til at udføre før. Så tjek referencer på deres hjemmesider, hvis I vil have indblik i, hvad I kan få af kvalitet, når I gør forretning med dem.