IT-løsninger der gør kompleks data enkel

Sikre IT-løsninger er hvad en virksomhed har brug for i dag. IT-systemer kan let gøres komplekse og uoverskuelige at sætte sig ind i, og sådan behøver det ikke at være. Sikkerheden skal være i top samtidig med at der er let og enkel adgang til værdifuld data. Migrering til skyen er klart at anbefale for at sikre data fra at blive hacket. En brugervenlig it-løsning skal hjælpe virksomheden til at træffe rigtige beslutninger på baggrund af værdifuld data. En sikret dataplatform giver alle medarbejdere let adgang til den rigtige data lige når de har brug for det. 

Uanset de særlige cloud-miljøer eller arbejdsbelastninger, der er involveret, er målet for enhver migreringsstrategi stort set det samme: at levere en kombination af øget operationel skalerbarhed, fleksibilitet, ydeevne og omkostningsbesparelser sammenlignet med den tidligere opsætning.

Processen med migrering til skyen 

Når en virksomhed flytter til skyen, gør den det ofte for at overvinde begrænsninger og byrder relateret til sin brug af ældre infrastruktur, for at forfølge digitale transformation initiativer og for at levere nye løsninger og tjenester til kunderne. Ved at bevæge sig ud over den ældre it-infrastruktur kan organisationer sikre bedre kapacitetsplanlægning uden at skulle eje og vedligeholde den underliggende hardware. Migrering til skyen med Microsoft 365, er man i stand til at identificere de relevante cloudmulighederne der passer til den enkelte virksomhed. Det kan være komplekst, men med den rette hjælp følger man rejsen, så dataplatformen oprettes efter de rette behov og ønsker til et sikkerhedssystem. 

Gammelt it-infrastruktur er outdated 

Aldrende it-infrastruktur leverer ikke altid de funktioner eller ydeevne, der er nødvendige for pålideligt at betjene medarbejdere og kunder (især da de tager en hybrid arbejdsstrategi), holde trit med konkurrenterne eller generelt muliggøre digital transformation.

Ældre hardware og software kan også være mere tilbøjelige til at udsætte følsomme data for skade end nyere, cloud-baserede alternativer. Det skyldes, at de måske mangler de seneste sikkerhedsopdateringer eller blot er bygget på ældre teknologier, der i sagens natur er nemmere at angribe.

Det kan være dyrt at administrere ældre systemer, da stort set alt foregår internt. Servere skal opdateres, applikationer sikres og patches og kapacitet skaleres – opgaver, der kan kræve ikke kun betydelige forudgående kapitaludgifter, men også dyr løbende vedligeholdelse.