Hyster truck – erhvervskøretøjer af højeste kvalitet

Hyster truck er i dag et eftertragtet mærke indenfor truck verdenen, netop fordi de produceres med høj driftssikkerhed og lave driftsomkostninger for øje. Det gør at Hyster truck er foretrukket af mange truck førere, netop fordi deres komfort er i højsædet. En Hyster truck har massevis af tilbehør og mulighed for at individuelt tilpasse en Hyster truck til lige netop dig, samt den pågældende byggeplads, du arbejder på. Det gør en Hyster truck til et oplagt erhvervskøretøj.

Eltruck – perfekt til indendørs kørsel

Eltruck er perfekt til byggepladser med indendørs lagre og bygninger, hvor der skal lagres og flyttes materiel rundt, samt i virksomheder, der har behov for indendørs kørsel. Med en eltruck skal I ikke bekymre jer om at forurene indendørsklimaet – det eneste der er behov for, er en ladestation til en eltruck. Der er strenge krav til udsugningen, når der køres med truck indenfor, hvor medarbejdere arbejder indenfor – det slipper I for at gennemgå, hvis I vælger en eltruck. Eltruck er altså den oplagte truck, hvis du vil have en miljøvenlig og indendørs venlig eltruck.

Reachtruck – sidelæns monteret førerhus

Reachtruck har den specielle konstruktion, at førerhuset er sidelæns. Det gør, at føreren af en reachtruck har perfekt udsyn, når der skal stables paller i højden. Med et sidelæns førerhus kan føreren i reachtruck nemmest se op, samt vurdere afstanden til den bagvedstående reol. Den specielle konstruktion på en reachtruck, gør den yndet i virksomheder og lagre der ikke har så meget plads for en truck, at køre rundt på.

Truck til alle formål

Hyster producerer truck til alle typer virksomheder og byggepladser – find for eksempel en eltruck, reachtruck eller en helt tredje truck. Truck fra Hyster kommer med et væld af tilpasningsmuligheder, så du kan gøre din næste truck så individuelt tilpasset som overhovedet muligt. Det giver øget arbejdsglæde, når din truck er tilpasset din kørestil og den pågældende arbejdsopgave.