Hotel tilbygninger

Hvilke tilbygninger giver mening at tilføje til dit hotel? Der er nogle forskellige tilbygninger der giver rigtig god mening når man taler hoteller. Blandt andet foretrækker mange hoteller, tilføjelsen af et lokale der kan drage flere forretningsrejsende til; det er blandt andet, fordi man ved at forretningsfolk kommer med økonomisk støtte fra den bagvedliggende virksomhed og er derfor tilbøjelige til at bruge en del penge. Her er der tale om mødelokaler, konferencecentre og messesale. Det er lokaler som man bør have, hvis man vil kalde sig et konferencehotel. Det giver desuden god mening med tilføjelsen af lokaler, hvis man er et hotel i udvikling. Hvis man tjener nok penge til at tage et erhvervslån, er man godt på vej. Man bør altid overveje om, det i så fald er en god idé at få opgraderet sit hotel. Hoteller der ligger sydpå er tilbøjelig til at få lavet en pool, da man ofte har mange gæster i sommerperioden, hvor der ofte kan forekomme høje temperaturer. Her er det rart for gæsterne, at kunne benytte sig af en kølig pool. Desuden påvirker det stjerne-termometeret, at få bygget en pool. – Og det ser godt ud på billeder. 

Nogle hoteller vælger også at få bygget en form for sportsanlæg – det kunne være alt fra fitnesscentre til tennisbaner. Det er en god idé, at give gæsterne mulighed for at træne på den ene eller anden måde. Det er en dyrere affære, men det kan være det sidste skub der gør, at nogen vælger dit hotel frem for et andet. 

Hvis man er hotel med meget plads og mange besøgende, kan man vælge at få bygget flere små hytter eller huse, som kan fungere som hotelværelser. Det er tilmed en måde at udbygge hotellet, hvorpå man gør det større og mere omfattende, hvilket kan trække kunder til, der foretrække et stort og sikkert hotel.